Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης κάνει πρόβα για τον πιο σκοτεινό ρόλο της καριέρας του

Μπορεί ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μετά τις διακοπές του στην Τήνο, να είναι αυτές τις ημέρες στην Αντίπαρο, αλλά ενδιάμεσα ξεκίνησε όπως και όλοι οι συμπρωταγωνιστές του, τα γυρίσματα για τη νέα σειρά «Το ναυάγιο» του Mega.

Αυτά τα γυρίσματα έχουν και πολύωρες ώρες με βουτιές. Το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός είναι χαρακτηριστικό με τον συμπρωταγωνιστή του Γιώργο Χρυσοστόμου να τα «δίνει» όλα στην προπόνηση.

Όχι πια το καλό παιδί

Η νέα σειρά του Mega έχει δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες γιατί κάνει αναφορά στο μεγαλύτερο ναυάγιο που έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα στη Φαλκονέρα το 1966 με το πλοίο «Ηράκλειον» που στοίχισε τη ζωή σε 250 επιβάτες. Η ιστορία αυτή με μία παραλλαγή για λογοτεχνικούς λόγους, έγινε η ιστορία του βιβλίου «Το Ναυάγιο» του Σπύρου Πετρουλάκη (συγγραφέα του Σασμού) και στην οποία βασίζεται η ομότιτλη σειρά.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στο πολυάριθμο καστ της σειράς με τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Λεωνίδα Κακούρη και την Αναστασία Παντούση, σε βασικούς ρόλους, είναι και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, περιζήτητος τα τελευταία χρόνια λόγω του ταλέντου του. Δεν ξεχνάμε την πρόσφατη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο» και την τόσο χαρακτηριστική ερμηνεία του στο «Βραχιόλι της φωτιάς».

Για τις ανάγκες της σειράς επειδή μιλάμε για ναυάγιο, αρκετοί από τους ηθοποιούς θα έπρεπε να μελετήσουν την κινησιολογία τους στο νερό. Και οι προπονήσεις αυτές έγιναν σε κεντρικό κολυμβητήριο. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πάντως παιδεύτηκε πολύ για να φαίνεται πειστικός και προσπαθούσε να βρει το τέλειο, ενώ αν παρατηρήσεις δίπλα του, ο συμπρωταγωνιστής του Γιώργος Χρυσοστόμου κάνει ανάποδες βουτιές…στον αέρα.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, τον Άγγελο, ο οποίος έχει ένα λίγο πιο σκοτεινό ρόλο. Θα είναι σημαντικός παράγοντας στις μαρτυρίες για το ναυάγιο αλλά κυρίως σε μία μάλλον μπερδεμένη ερωτική ιστορία που είναι το ζητούμενο της σειράς.

https://www.instagram.com/reel/CvHziZco68p/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Δες κι αυτό:

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts