Ο Παράδεισος των κυριών: Γιάννης Ασκάρογλου: «Ο Σίμος δεν θα πληρώσει ποτέ γι’ αυτά που έχει κάνει»

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο γοητευτικός Σωτήρης Γιαμαλής από τη σειρά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον ρόλο του, τις εξελίξεις στη σειρά, και τη ζωή του.

«Ο Αποστόλης είναι ο αντίζηλος, ο παλιός σύζυγος. Ξέρει ότι με όλα αυτά που κάνει, με την περιουσία, έχει ακόμα κάποια εξουσία στη ζωή της Όλγας», μας λέει ο Γιάννης Ασκάρογλου σχετικά με τον Αποστόλη και αν θα τον συλλάβει.

Υπάρχει περίπτωση να δώσει ο Αποστόλης την συγκατάθεσή του για το διαζύγιο, ώστε να φτιάξει τη ζωή του ο Σωτήρης με την Όλγα;

«Υπάρχει αυτή η περίπτωση», απαντά ο ηθοποιός «αλλά όχι για να φτιάξει τη ζωή μου, αλλά επειδή εξυπηρετεί τον ίδιο σε κάποια πράγματα».

Όσον αφορά στον αν θα δούμε γάμο μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Ασκάρογλου απαντά: «Σαν Σωτήρης Γιαμαλής το εύχομαι, το θέλω από καιρό».

Για τον Σίμο μας λέει: «Ίσως είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί και να μην πληρώσει ποτέ γι’ αυτά που έχει κάνει».

Τέλος, μας μιλά για τους ρόλους που έχει παίξει, όπου συνήθως είναι αυτοί του αστυνόμου, μας λέει τι έκανε για να υπερασπιστεί το δίκιο συναδέλφου του, για τη συμμετοχή του στη σειρά «Σέρρες» και μας αποκαλύπτει ότι κυκλοφορεί με ποδήλατο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Ο Παράδεισος των κυριών», Δευτέρα με Παρασκευή στις 20:00

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts