Ο παράδεισος των κυριών επεισόδια: Το σατανικό σχέδιο που ανατρέπει τις εξελίξεις

Ο παράδεισος των Κυριών: Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA είναι η ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας, η Στέλλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα, στην προσπάθειά της να ζήσει μια άνετη ζωή, δεν διστάζει να φλερτάρει τον Χριστόφορο…

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να συμβούν στη ζωή όλων των ηρώων στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών». Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μια νέα άφιξη πρόκειται να αναστατώσει για τα καλά τη ζωή της Αμαλίας. Συγκεκριμένα, η κοπέλα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως έχει μια ετεροθαλή αδελφή από τον γάμο του Χρηστίδη με τη Ματούλα. Ο λόγος για τη Στέλλα (Μέγκυ Σούλι), η οποία εμφανίζεται ξαφνικά στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και σύμφωνα με το my tv, ζητάει να μείνει μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά. Τότε η Ματούλα τής εξηγεί πως πρέπει να πάρει την άδεια απ’ όλους ώστε να μπορέσει να μείνει μαζί της, και η Αμαλία, που ενθουσιάζεται με την άφιξή της, δέχεται με μεγάλη χαρά.

Η Στέλλα, λοιπόν, από εκείνη τη στιγμή βάζει στόχο να κερδίσει τη συμπάθεια της αδελφής της, την οποία όμως ζηλεύει παθολογικά! Κι αυτό γιατί εκείνη δεν μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και η ανάγκη τηςνα ζήσει μια πλουσιοπάροχη ζωή θα την οδηγήσει, όπως θα δούμε, πολλές φορές στα άκρα. Οι μέρες περνούν και η Στέλλα ξεκινά να εργάζεται και εκείνη στον «Παράδεισο των κυριών», δημιουργώντας, όμως, αρκετές φορές προβλήματα. Ωστόσο, η ίδια αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας και το μόνο που θέλει είναι να βρει έναν σύντροφο που θα της χαρίσει τα πάντα.Έτσι, λοιπόν, σκαρφίζεται ένα σατανικό σχέδιο. Συγκεκριμένα, προσεγγίζει ερωτικά τον Χριστόφορο και όταν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία τον φλερτάρει θεωρώντας πως εκείνος θα ανταποκριθεί. Το γεγονός αυτό φέρνει σε αμηχανία τον άντρα, ο οποίος προσπαθεί ευγενικά να την απομακρύνει. Η Στέλλα, όμως, δεν το βάζει κάτω, αδιαφορώντας αν ο συγκεκριμένος άντρας είναι ο θετός πατέραςτης αδελφής της. Η ίδια ξεπερνά πολλές φορές τα όρια με αποτέλεσμα ο Χριστόφορος να κρατάει αποστάσεις αλλά και να μη θέλει να μείνει άλλο στο σπίτι μαζί τους. Μάλιστα, παρατηρώντας τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της, αντιλαμβάνεται πως η Στέλλα δεν τρέφει συναισθήματα για την Αμαλία. Σε αντίθεση με εκείνη, που θέλει να τη γνωρίσει ουσιαστικά και να αναπτύξει μαζί της μια ισχυρή σχέση, από τη στιγμή που είναι αδελφές.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts