Ο παράδεισος των κυριών: Ο μπαμπάς της Αμαλίας της χάλασε το ραντεβού με τον Ντίνο-Έξαλλο το Twitter

Ο παράδεισος των κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο (13/10) οι εξελίξεις ήταν πολλές και οι τηλεθεατές έπιασαν τα κινητά στα χέρια αμέσως μόλις ξεκίνησε.

Μην αναρωτιέστε γιατί! Φυσικά, για να σχολιάσουν τα όσα έβλεπαν στην αγαπημένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, η Όλγα ήταν έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη.

Καινούργια δεδομένα όμως την τρόμαξαν και την οδήγησαν σε σημαντικές αποφάσεις. Η Αμαλία προσπάθησε να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει απ’ το σπίτι, όσο ο Ντίνος την περίμενε με ανυπομονησία απ’ έξω για το ραντεβού τους.

Ο μπαμπάς της Αμαλίας λοιπόν στον Παράδεισο των κυριών δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί. Την «τρέλανε» με τις ερωτήσεις του και την ακολουθούσε συνέχεια από πίσω με αποτέλεσμα οι τουιτεράδες να νευριάσουν. Συμφώνησαν ωστόσο με την Αμαλία που ρώτησε τον πατέρα της: «Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις καλά ποια είναι η θεία Βικτώρια;», η οποία είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της σειράς.

Διαβάστε μερικά από τα tweets που γράφτηκαν στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε ένα απόσπασμα εδώ:

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts