Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει η Όλγα στα νέα επεισόδια της σειράς καθώς ο πρώην σύζυγος της αδελφής της, Δωροθέας, ο Χρηστός, κληρονομεί την περιουσία τους με αποτέλεσμα να τις πετάει έξω από το πατρικό τους σπίτι.

Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας η καθημερινή δραματική σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών». Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, θα δούμε πολλές ανατροπές, με αποτέλεσμα η ζωή των περισσότερων ηρώων να αλλάζει δραματικά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Όλγα, η οποία, όπως θα παρακολουθήσουμε, προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά της μετά τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο του Αποστόλη.

Όμως, μία απρόσμενη άφιξη θα ταράξει για τα καλά τη ζωή της και θα έρθει αντιμέτωπη με νέα, σοβαρά προβλήματα. Η επιστροφή της αδελφής της, Δωροθέας, αρχικά θα την ξαφνιάσει αλλά θα της δώσει και μεγάλη χαρά. Κι ενώ οι δυο τους προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους απαλλαγμένες πια από τους συζύγους τους, ο πρώην άντρας της Δωροθέας και θετός πατέρας του Σίμου, ο Χρήστος, θα κάνει τη ζωή τους κόλαση. Πρόκειται για έναν άντρα ιδιαίτερα ύπουλο και φιλοχρήματο. Όπως θα αποκαλυφθεί, η περιουσία του Αποστόλη περνάει στον Χρήστο, καθώς είναι ο διαχειριστής της εταιρείας που είχε ο αδικοχαμένος άντρας.

Ο Χρήστος, λοιπόν, που έχει μεγάλη έχθρα με τη Δωροθέα και κατ’ επέκταση και με την Όλγα, αποφασίζει να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν και να τσακίσει την πρώην γυναίκα του. Έτσι, ανακοινώνει στις δύο αδελφές ότι το πατρικό τους σπίτι έχει περάσει πλέον στα χέρια του και γι’ αυτό απαιτεί να φύγουν αμέσως από εκεί.
Το γεγονός αυτό ξαφνιάζει και πανικοβάλλει τις δύο γυναίκες, οι οποίες απορούν για αυτή την εξέλιξη και προσπαθούν να καταλάβουν τι πραγματικά συνέδεε τον Αποστόλη με τον Χρήστο. Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένες, καθώς δεν μπορούν να δεχτούν ότι θα χάσουν το πατρικό τους. Γίνονται, λοιπόν, μια γροθιά και προσπαθούν να βρουν μια λύση για να αντιμετωπίσουν τον Χρήστο και να πάρουν πίσω το σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν. Η νέα αυτή κόντρα αναμένεται να φτάσει στα άκρα, καθώς κανείς από τους τρεις δεν πρόκειται να παρατήσει εύκολα αυτή τη μάχη!

Δες κι αυτό:

Πηγή: Μy TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts