Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Άγης δεν είναι γιος του

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Πιπίτσα αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της.

Έτσι, πηγαίνει και βρίσκει τη Δωροθέα ζητώντας της να μείνει μακριά από τον Μάρκο. Η στάση και τα λόγια της, όπως είναι φυσικό, εξοργίζουν τη γυναίκα, η οποία αντιδρά έντονα. Παράλληλα, μία εξέλιξη στο θέμα του Άγη αναστατώνει το σπίτι των Μπουραντάδων.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος μαθαίνει πως ο Άγης δεν είναι δικό του παιδί και της Βικτώριας και γίνεται έξαλλος. Ζητάει εξηγήσεις από την τελευταία, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ακόμα μία φορά τού είπε ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Από την άλλη, ο Αποστολής πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου για να τον εκβιάσει. Κι ενώ εκείνος θέλει να τον σκοτώσει ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία του, εμφανίζεται εκεί και η Βικτώρια, η οποία τους ζητάει να συμμαχήσουν.

O Χρήστος και η γυναίκα κατευθύνουν τον Αποστόλη και του λένε να πει στην κατάθεσή του πως για όλα όσα έχουν συμβεί υπαίτιος είναι ο Δούβλης. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα πάψει να τον κυνηγάει η Αστυνομία και δεν θα αποκαλυφθούν και οι πράξεις που έχουν κάνει όλοι τους. Την ίδια ώρα, ο Σίμος αποκαλύπτει στην Αμαλία πως γνωρίζει ότι ο Πάρης την είχε βιάσει στο παρελθόν.

Το γεγονός αυτό εξοργίζει την κοπέλα, καθώς θεωρεί πως ο Πάρης δεν έπρεπε να του το είχε πει. Στη συνέχεια, ο Σίμος πιέζει την αγαπημένη του να αποκαλύψει την αλήθεια στη Μιράντα για τη συγγένειά τους. Όμως εκείνη δεν νιώθει έτοιμη για αυτό. Την ίδια στιγμή, η Γεωργία, επηρεασμένη από τη μητέρα της, ενημερώνει τον Μάρκο πως έχει ακούσει τη Δωροθέα να μιλάει για εκείνον με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις εβδομάδας: Ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts