Ο Παράδεισος των Κυριών: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τον γάμο Ντίνου – Μιράντας

Ο Παράδεισος τωω Κυριών: Η Μιράντα και ο Ντίνος κάνουν το επόμενο βήμα και ο γάμος τους είναι εντυπωσιακός. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα, με τις πρώτες φωτογραφίες να κυκλοφορούν στα social media.

Ο Ντίνος και η Μιράντα αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους, παρά την απώλεια που είχαν με το μωρό. Η Μιράντα είναι διαλυμένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αυτό το τραγικό συμβάν να της καταστρέψει ολοκληρωτικά τη ζωή.

Ο Ντίνος, βράχος δίπλα της. Ο γάμος τους είναι εντυπωσιακός, όλοι είναι καλεσμένοι και γιορτάζουν το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, στον Παράδεισο των Κυριών. Βέβαια.. κανείς δε ξέρει ότι το κατάστημα τυλίγεται στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από τον γάμο:

Δείτε φωτογραφίες:

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η Αμαλία συναντάει την Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν το γάμο… Θα καταφέρει να το κάνει;… Η Ειρήνη μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη… Θα μπορέσει εκείνος να διαχειριστεί ένα τέτοιο μυστικό;

Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι του με την συγκατάθεση της Όλγας… Η Πιπίτσα ανακοινώνει στον Μάρκο ότι θα φύγει από το σπίτι του μετά τον γάμο του Ντίνο και της Μιράντας…

Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε, όλοι καταφτάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους… Ένα απρόσμενο συμβάν όμως θα καταστρέψει τη χαρά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts