Ο Παράδεισος των κυριών: «Σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος με τη Μιράντα, επιτέλους, είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν σε γάμο. Το διαζύγιο με τη Λιζέτα έχει βγει και πλέον δεν τους εμποδίζει τίποτα να παντρευτούν.

Η Λιζέτα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να βρει τη μικρή Ειρήνη, καθώς η Βικτώρια την έχει «φυγαδεύσει» σε ένα ίδρυμα, την ίδια στιγμή η Αμαλία δεν αφήνει τον Ντίνο σε ησυχία και δεν χάνει λεπτό χωρίς να του υπενθυμίζει το πόσο τον αγαπάει, ενώ ο Ντίνος της ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά: «Σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Η Αμαλία απογοητευμένη του λέει: «Εντάξει Ντίνο, υποφέρω όμως να είσαι δίπλα μου και να μην μπορώ να σε αγγίξω, θα φύγω από το γραφείο και θα πάω με τον Μάρκο».
Την ίδια ώρα ο Ντίνος τα λέει όλα στη Μιράντα κι εκείνη έξαλλη πιάνει την Αμαλία: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, γιατί δεν μας αφήνεις;», είναι τα λόγια της και τσακώνονται άσχημα.

Στο μεταξύ η Μιράντα έχει υποψίες ότι μπορεί να έχει βγει το διαζύγιο του Ντίνου και η Λιζέτα να το κρύβει και δεν αργεί η στιγμή που οι υποψίες κανένας γάμος με τη Λιζέτα. Το διαζύγιο σου έχει βγει εδώ και καιρό, απλά για κάποιους λόγους που θα ανακαλύψουμε η Λιζέτα σού το έκρυβε», του λέει. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Αγάπη μου επιτέλους, μπορούμε να παντρευτούμε», της ανακοινώνει και η Μιράντα κλαίει από χαρά. Αμέσως αρχίζουν να κάνουν σχέδια:

«Από σήμερα κιόλας αρχίζω τις διαδικασίες για να κάνουμε τον γάμο μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται», της λέει.

Πηγή: tv 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών