Ο Παράδεισος των κυριών: Φινάλε τη Δευτέρα – Οι συγκλονιστικές εικόνες του τελευταίου επεισοδίου

Ο Παράδεισος των κυριών: Η δραματική σειρά εποχής που αγαπήθηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια φτάνει στο τέλος της τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία της με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Ο δεύτερος κύκλος ήταν καθηλωτικός και γεμάτος ανατροπές, μίση, πάθη και έρωτα. Ο «Παράδεισος» ήταν ένα μέρος όπου όλα τα όνειρα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, κάποια όμως έμειναν προσδοκίες. Οι επιθυμίες έγιναν διλήμματα, οι αποφάσεις θα γίνουν μοίρα, η αγάπη θα νικήσει τον έρωτα, τα σκοτάδια όλα θα φωτιστούν. Είναι η ώρα να βγουν όλα στο φως… Το παραμύθι τελειώνει εδώ… Ο καθένας, στο τέλος, θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο γάμος των παιδιών Μεμά-Δάφνης και Βύρωνα-Ζαχαρούλας επισκιάζεται από μία σειρά αναπάντεχων γεγονότων. Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο… που θα τον οδηγήσει άραγε αυτό;

Μετά από μεγάλη πίεση της Μιράντας, η Αμαλία πείθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Ντίνο. Θα καταφέρει όμως να τον προλάβει με όλα αυτά που συμβαίνουν; Ο Πάρης βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή του. Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης τραγωδίας, όσο η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα πείσει τον φρουρό να την αφήσει να δει τον γιο της…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts