Ο Παράδεισος των κυριών (7/2): Τραγικές στιγμές για τον Πάρη – Η Αμαλία…

Η αγωνία για τον Αγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της με τις εξελίξεις στο σημερινό 7/2 επεισόδιο στην σειρά Παράδεισος των κυριών να είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι σημερινές εξελίξεις 7/2 της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό. Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα ζητήσει εξηγήσεις από εκείνον, καθώς η Ντέπυ του τηλεφωνεί και του κάνει ζήλιες μπροστά στη Βικτώρια αλλά και την Αμαλία.

Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή του Πάρη και ο Μάρκος έρχεται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση με την Πιπίτσα, η οποία δείχνει αυτή τη φορά αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μην αφήσει τον Μάρκο να φύγει από τον γάμο τους. Στο μεταξύ η Σύρμω περνάει από ανάκριση τον Πασχάλη: «Ή θα μου πεις πού βρήκες τόσα λεφτά ή θα σε θάψω εδώ μέσα», του φωνάζει, αλλά και ο Ντίνος με τη Μιράντα κάνουν μια σημαντική έρευνα

Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης ψάχνει να βρει μια γυναίκα από το παρελθόν, ενώ η μητέρα του Ντίνου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του γιου της και μιλάει με τη Ζηνοβία: «Πες μου σε παρακαλώ, ο Ντίνος είναι καλά; Δεν επικοινωνεί καθόλου μαζί μου», ανησυχεί και η Ζηνοβία κάνει την γκάφα: «Καλά είναι αλλά έχει έρθει και η γυναίκα του η Λιζέτα με την κόρη του και καταλαβαίνεις», της λέει.

Τι θα δούμε αύριο 8/2

Τα άσχημα νέα για τον Αγη διαλύουν τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια. Οι ελπίδες όλο και λιγοστεύουν και οι δυο τους μοιάζουν ανίκανοι να το διαχειριστούν. Στο μεταξύ η μητέρα του Ντίνου πιέζει τη Ζηνοβία να της πει όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει με το παιδί της, ενώ η Μιράντα δεν αντέχει το βάρος του θανάτου του Τάκη, οι τύψεις της την τρώνε και εκφράζει για ακόμη μια φορά στον Σωτήρη την ανησυχία της για την ψευδή κατάθεση. Η Ολγα προσπαθώντας για ακόμη μια φορά να βοηθήσει, βρίσκεται απολογούμενη για τις επιλογές της. Ο Πασχάλης στριμώχνεται άσχημα από τη Σύρμω, η οποία απαιτεί να μάθει πού βρήκε τόσα χρήματα. Θα καταφέρει να την ξεγελάσει ή θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Λιζέτα και τη μικρή Ειρήνη;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts