Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Ντίνος και η Μιράντα γίνονται τελικά ζευγάρι!

Ο παράδεισος των κυριών: Τα αισθήματα της Μιράντας για τον Ντίνο είναι γνωστά Η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του, παρότι γνωρίζει ότι ο Nτίνος αγαπάει την Αμαλία κι αυτό την πληγώνει.

Ωστόσο, οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα τους φέρουν κοντά και θα γίνουν ζευγάρι αλλά για πόσο;

Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντιούνται η Αμαλία και Nτίνος, εξελίσσεται επεισοδιακά και απρόβλεπτα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένη κατάσταση δεν θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και να απομακρύνεται από τον Ντίνο, βάζοντας τέρμα ακόμα και στα όνειρά της ότι κάποτε θα μπορέσουν να είναι μαζί.

Την ίδια στιγμή η Μιράντα με τη μητέρα της, την κυρά Γιαννούλα, κάνουν κάποιες συζητήσει σχετικά με το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτεινό τους παρελθόν, αλλά και κυρίως για το πώς η Μιράντα θα μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της και έτσι η κοπέλα σκέφτεται να δει τη ζωή διαφορετικά. Αποφασίζει να είναι πιο κοινωνική, να μην κλείνεται στον εαυτό της και κυρίως να αλλάξει στάση απέναντι στον Ντίνο. Λίγο αργότερα η κοπέλα κάνει ένα ακόμα βήμα και φτάνει κοντό στον Ντίνο. Ενα όνειρο ζωής φαίνεται να πραγματοποιείται για τη Μιράντα, ωστόσο μια ξαφνική επίσκεψη θα της το χαλάσει…

Στο μεταξύ μια μυστηριώδη$ επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλό τον Ντίνο. Μέσα από αυτό το γράμμα μαθαίνει κάποια πράγματα για τη Μιράντα και για τη δύσκολη ζωή που έχει ζήσει. Ετσι καταλαβαίνει ότι πολλές φορές ήταν σκληρός μαζί της και αυτό σκέφτεται ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Παίρνει λοιπόν την απόφαση να υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Αρχίζει να της μιλάει πιο γλυκά, δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτήν και σιγά-σιγά έρχονται πιο κοντά, ενώ μια μοιραία στιγμή τους ενώνει. Ανάμεσά τους αρχίζει να χτίζεται κάτι πολύ τρυφερό και δεν αργούν να γίνουν ζευγάρι.

Η Μιράντα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο Nτίνος μέσα από τη σχέση του με τη Μιράντα βρίσκει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη σκέψη της Αμαλίας

Πηγή: tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.