Ο παραγωγός του θέατρου Χυτήριο απαντά στην Ελένη Γερασιμίδου

Σε συνέντευξη της στο «Ooh la la» την Κυριακή, η Ελένη Γερασιμίδου όταν αναφέρθηκε το επεισόδιο μεταξύ Μάνου Παπαγιάννη και Σοφίας Παυλίδου, σχολίασε πως δεν ήταν αυτός ο λόγος που κατέβηκε η παράσταση από το θέατρο Χυτήριο.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, παραγωγός του θεάτρου Χυτήριο, μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και απάντησε στις δηλώσεις της ηθοποιού.

«Όχι ρε παιδιά τι είναι αυτά τα πράγματα. Sold out ήμασταν, τι δεν πήγαινε καλά; Καρέκλες βάζαμε. Εμείς έχουμε σκάσει επειδή η παράσταση πήγαινε καλά. Λέτε να είμαστε σκασμένοι επειδή δεν πήγαινε; Που να ξέρω γιατί το είπε αυτό η κυρία Γερασιμίδου. Δεν έχει έρθει από ότι ξέρω στο θέατρο μας ούτε καν να το δει, που να ξέρω γιατί το είπε αυτό. Εμείς ήμασταν και είμαστε sold out και με την άλλη παράσταση που έχουμε την «Άννα Φρανκ». Εμείς προσπαθήσαμε να σώσουμε την παράσταση, δεν αρπάξαμε καμιά αφορμή για να την κατεβάσουμε. Δεν θα απολογηθούμε τώρα σε οποιονδήποτε βγαίνει και λέει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Ήταν μια παράσταση σούπερ, κάποια στιγμή στο μέλλον σκεφτόμασταν να την ξανανεβάσουμε», είπε συγκεκριμένα ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Η Τέτα Καμπουρέλη απαντά στον Λιάγκα μετά το κράξιμο για τη συμμετοχή της στην «Άννα Φρανκ»

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5827 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr