Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης συμμετείχε στη γιορτή για τα 50 χρόνια του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Μεγάλη γιορτή σημειώθηκε για τα 50 χρόνια του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού των Καλαβρύτων. 

«Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων είναι ένα παράδειγμα συνεταιριστικής επιτυχίας, μία απόδειξη της δύναμης που έχει η κοινή προσπάθεια και της υπεραξίας που δίνει σε όλη την κοινωνία η συνένωση δυνάμεων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, για τον συνεταιρισμό που γράφει τη δική του ιστορία, με πρωταγωνιστές τους 1.100 παραγωγούς, τα μέλη του, τις άριστες συνθήκες ποιότητας που εξασφαλίζει ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της παραγωγικής μονάδας και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικού του. 

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων παράγει υψηλής 

ποιότητας προϊόντα από αιγοπρόβειο γάλα που προέρχεται από τις ορεινές φάρμες των κτηνοτρόφων-παραγωγών. 

Ο Chef Αλέξανδρος Σπέρχος  -γέννημα θρέμμα των Καλαβρύτων- μαγείρεψε με προϊόντα του Συνεταιρισμού για το κοινό και τους καλεσμένους. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9470 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr