Ο σπουδαίος ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος είναι σήμερα 92 χρονών και είναι αγνώριστος

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του και η διάδρομή του τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο είναι αξιοζήλευτη. Ξεκίνησε το ταξίδι της υποκριτικής παίζοντας σε παραστάσεις μεγάλων συγγραφέων Ελλήνων και ξένων υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Καρόλου Κουν.

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε στις ταινίες Εκδρομή και Παρένθεση του Τάκη Κανελλόπουλου. Ο ίδιος συνεργάστηκε με τον Βασίλη Γεωργιάδη, τον Ντίνο Δημόπουλο, τον Γιάννη Δαλιανίδη, τον Ερρίκο Ανδρέου, τον Γιώργο Τζαβέλλα και φυσικά τον Φιλοποίμενα Φίνο. Συνολικά έχει παίξει σε πάνω από 30 ταινίες.

Έτσι είναι σήμερα ο Άγγελος Αντωνόπουλος

Αξιοσημείωτη είναι η πορεία του και στην τηλεόραση. Το 1971 ήρθε η πρόταση του σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη να παίξει στο τηλεοπτικό σίριαλ Άγνωστος πόλεμος (του Νίκου Φώσκολου). Άλλες σειρές είναι Οι Πανθέοι (του Τάσου Αθανασιάδη), Το φως του Αυγερινού, Μαντάμ Σουσού, Πρόβα νυφικού. Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στα Παιδιά της Νιόβης το 2004.

Έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα: Οι επιβάτες του φεγγαριού και Μη μιλάς πατέρα, έχεις πεθάνει, καθώς και μία ποιητική συλλογή με τίτλο Αφύλακτη διάβαση. Δείτε πως είναι σήμερα ο σπουδαίος ηθοποιός στα 92 του χρόνια.

Δείτε τι είχε πει για το #metoo:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts