Ο Τάσος Ξιαρχό είναι το θέμα της ημέρας: Το βιογραφικό, η ηλικία και η καταγωγή του

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι το θέμα της ημέρας σήμερα και φυσικά αυτό δεν είναι για καλό λόγο.
Ο λόγος τα όσα συνέβησαν μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο έκρινε το ντύσιμο και τη σωματική διάπλαση μιας κοπέλας που έτρωγε στο διπλανό τραπέζι από το δικό του σε εστιατόριο. Ο Τάσος Ξιαρχό τη σχολίασε για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα καθώς η κοπέλα που δέχτηκε το bullying είδε την ανάρτησή του. Ο Τάσος Ξιαρχό έμεινε εκεί μέχρι την αποχώρησή της.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Η αντίδραση της κοπέλας
Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έπεσε θύμα body shaming του έστειλε μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Η κατακραυγή στο πρόσωπο του Τάσου Ξιαρχό ήταν τόσο μέσω social media όσο και μέσω τηλεόρασης από εκπομπές που φιλοξένησαν το όλο ρεπορτάζ, ήταν μεγάλη!

Η 30χρονη κοπέλα μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Το Πρωινό τόνισε: «Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν.»!

Ο Τάσος Ξιαρχό πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει
Μετά από όλα τα παραπάνω και τη δημόσια κατακραυγή, φαίνεται πως ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος στο παρελθόν έχει μιλήσει για το bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος, προφανώς φορτίστηκε ιδιαίτερα ψυχολογικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Live News πήρε χάπια με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ποιος είναι όμως ο Τάσος Ξιαρχό που είναι σήμερα το θέμα της ημέρας και τι ξέρουμε γι’ αυτόν;

Ο Τάσος Ξιαρχό έχει γεννηθεί στο Μενίδι της Αθήνας. Άρχισε μαθήματα χορού σε ηλικία 16 ετών. Η αρχή έγινε τυχαία και σύντομα ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. 

Είναι Art Director – χορογράφος. Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα.

  • Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1992. Είναι 29 ετών.
  • Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards. Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.
  • Έχει στενή σχέση με τη φύση. Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή επαφή με τα ζώα και τα κτήματα. Δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια. Πιστεύει ότι οι συνθήκες ζωής στη «Φάρμα» δε θα τον δυσκολέψουν, ούτε η συγκατοίκηση με πολύ κόσμο, αρκεί το βράδυ να μην του διαταράσσουν τον ύπνο.
  • Θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, που όμως μπορεί να γίνει οξύθυμος. Δε διστάζει, μάλιστα, να δηλώνει ανοικτά τη σεξουαλικότητά του και να εκφράζει την άποψή του ακόμη και αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις.

Ο Τάσος Ξιαρχό μπήκε στη «Φάρμα» με διάθεση να ξεδιπλώσει το ταλέντο και την προσωπικότητά του, να ταράξει τα νερά και φυσικά να κερδίσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »