Ο Φίλιππος Σοφιανός μπαίνει στον Παράδεισο των κυριών – Ποιος είναι Ιωσήφ Λεβί

Ο Φίλιππος Σοφιανός εισβάλλει απόψε στην καθημερινή δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών». Θα υποδυθεί τον Ιωσήφ Λεβί και ο ρόλος του αναμένεται να είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις.

Ποιος είναι Ιωσήφ Λεβί: Ο Ιωσήφ Λεβί ήταν υφασματέμπορος που είχε έρθει από την Πόλη στην Αθήνα λίγο πριν τον πόλεμο. Πλούσιος και μεγαλοαστός, ήταν πολίτης του κόσμου, έκανε εισαγωγές- εξαγωγές υφασμάτων, γενναιόδωρος, γλεντζές, έξυπνος, άνθρωπος ηθικός, γεροντοπαλίκαρο από επιλογή που ερωτεύτηκε την Βικτώρια παράφορα, ενώ πριν είχε ένα πλατωνικό φλερτ με την Όλγα (πριν γνωρίσει τον Αποστόλη). Ωραίος άντρας, αρχοντικός συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι γοητευτικός. Συνόδευε την παρέα των τριών γυναικών, Όλγας, Αντιγόνης και Βικτώριας στις βραδινές τους εξόδους με την ελπίδα να κατακτήσει την Βικτώρια. Οι δυο τους έκαναν έναν σύντομο δεσμό, τον οποίο κρατούσαν κρυφό απ’ όλους γιατί η Βικτώρια ντρεπόταν γι’ αυτόν, δεν τον ήθελε, και μέχρι και σήμερα δεν μαθεύτηκε ποτέ…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts