Ο Marshall του Paw Patrol στο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός shopping και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, φιλοξενεί τον Marshall, το ενθουσιώδες κουτάβι Δαλματίας της πολυαγαπημένης ομάδας ατρόμητων κουταβιών PΑW Patrol, λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία» στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα, η μασκότ Marshall θα βρεθεί στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη για να φωτογραφηθεί και να καλωσορίσει μικρούς και μεγάλους στις προβολές της νέας διασκεδαστικής περιπέτειας.


Τα κουτάβια του Paw Patrol αυτή τη φορά αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνονται σε Υπερκουτάβια και από 19 Οκτωβρίου κατακλύζουν με τα καμώματά τους τους κινηματογράφους σε όλη τη χώρα με την ταινία «Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία».

Το Mediterranean Cosmos περιμένει μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν με τη μασκότ Mashall σε επιλεγμένα σημεία στο εμπορικό κέντρο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τo mediterraneancosmos.gr

https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/

https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/

#MediterraneanCosmos #LamdaMalls #PawPatrol


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »