Πάνος Δημάκης: Έβγαλε 190.000 ευρώ από τηλεπαιχνίδια και πήρε σπίτι και όχι μόνο

Στούντιο 4: Ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς το τηλεοπτικό «Γεράκι» του τηλεπαιχνιδιού «The Chase», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πώς κατάφερε να βγάλει τόσα χρήματα, συμμετέχοντας σε τηλεπαιχνίδια, που ήταν αρκετά για να αγοράσει μέχρι και το σπίτι του. Όπως χαρακτηριστικά είπε, έχει κερδίσει από τα τηλεπαιχνίδια το ποσό των 190.000 ευρώ. Οι γνώσεις του τον βοήθησαν πολύ να βγάλει χρήματα και να τα καταφέρει στη ζωή του.

«Εγώ την Μαρία Μπεκατώρου την γνώρισα στο Still Standing που είχα παίξει ως παίκτης και είχα κερδίσει. Αυτό που εκτιμούσα στη Μαρία και της το είχα πει τότε, αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ τώρα. Νιώθω ευγνώμων, έχω προσπαθήσει στη ζωή μου, δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολο, είναι χαρά και ευγνωμοσύνη για οτιδήποτε μου συμβαίνει. Έγραφα ένα βιβλίο που του έβαλα κινηματογραφική πλοκή, επειδή έτσι ένιωθα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ αυτό που συμβαίνει σήμερα», είπε αρχικά ο Πάνος Δημάκης και συνέχισε:

«Στο ποδόσφαιρο είμαι άθλιος στους παίκτες, δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου. Αλλά είμαι πιο καλός στο στατιστικό, για παράδειγμα “πόσες φορές το έχει πάρει η τάδε ομάδα”, το παίρνω στατιστικά και έτσι μου μένουν πιο πολύ. Αρκετοί με ρωτάνε και μου λένε “έλα ποιο είναι το μυστικό;”. Δεν έχει βγει ποτέ κανένας παίκτης και να πει “παιδιά γίνεται έτσι είναι κομπίνα”. Πήγαινα από τα 25 στα τηλεπαιχνίδια και δόξα το Θεό έχω κερδίσει μεγάλο ποσά.

Έχω πάει σε 10 και έχω κερδίσει 7-8 και έχω πάρει το σπίτι μου από εκεί. Τότε έδιναν πολλά λεφτά. Είχα πάει στο Θησαυροφυλάκιο με τον Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, είχα πάει στο Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο; και είχα κερδίσει 50.000 ευρώ, στο Still Standing 30.000 ευρώ. Σύνολο είναι 190.000 ευρώ. Από μικρός μου άρεσε να παρακολουθώ τηλεπαιχνίδια. Πήγαινα για να κερδίσω λεφτά, δεν πήγαινα για την εμπειρία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts