Πάνος Κρανιδιώτης: Ο Πολίτης από τις Ψυχοκόρες, η σπουδαία καριέρα, η ηλικία και οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Ψυχοκόρες: Ένας νέος γάμος έρχεται για να ταράξει τις ζωές των αδερφών Πολύζου. Ποιος είναι ο Πολίτης που μπαίνει στη ζωή της Μαρίκας; Δάκρυα, πόνος, συγκίνηση, χωρισμός, γάμος και νέα ξεκινήματα συντελούν στο τέλος της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, ολοκληρώνοντας τις περιπέτειες των τεσσάρων αδελφών Πολύζου. Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου και θα είναι άκρως ανατρεπτικό.

Μέσα στην αγωνία και την ανυπομονησία μας όμως, προκύπτει ένας αρκετά σοβαρός προβληματισμός. Ποιος είναι ο Πολίτης που θα παντρευτεί η Μαρίκα;

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πολίτης στις Ψυχοκόρες είναι αρκετά μεγαλύτερος από τη Μαρίκα, την οποία γνωρίζει μετά την απώλεια της γυναίκας του, κι έχει κάνει τους fans της σειράς να αναρωτιούνται πού έχουν δει ξανά τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

Ο Πάνος Κρανιδιώτης είναι 69 ετών κι έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ψυχοκόρες φινάλε: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

Ο γνωστός ηθοποιός έχει καταγωγή από την Αθήνα κι έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του σε Παρίσι και Γενεύη. Οι εμφανίσεις του τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στη μεγάλη πολλές. Οι δημόσιες εμφανίσεις του μετρημένες στα δάχτυλα μιάς και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Να υπενθυμίσουμε πως τον έχουμε απολαύσει στη Σμύρνη μου αγαπημένη, στις Άγριες Μέλισσες, στα Κλεμμένα Όνειρα, στο Έρωτας Μετά, αλλά οι Ψυχοκόρες φαίνεται πως έχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του, καθώς πρόσφατα προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μια (κατά γενική ομολογία) πολύ ποιοτική σειρά που έκανε φέτος τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση, φτάνει σε λίγες μέρες στο τελευταίο της επεισόδιο. Θέλω και από εδώ, δημόσια, να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που δουλέψαμε μαζί στις γνωστές πιεστικές συνθήκες της τηλεόρασης, αλλά πάντα με γνώμονα τη Δημιουργία και όχι τη διεκπεραίωση. Όλους τους συναδέλφους μου (πραγματικά εξαιρετικό το cast), τους σεναριογράφους, το σκηνοθετικό, την εικόνα, τον ήχο, το ενδυματολογικό, όλους τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της παραγωγής, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τις μέρες των γυρισμάτων. Υγ. Ίσως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στα κανάλια, βλέποντας και την ανταπόκριση που είχε το κοινό στη σειρά, θα ήταν καλό να καταλάβουν ότι αξίζουν τον κόπο τέτοιες προσπάθειες, σαν ελάχιστο αντίβαρο, μικρές νησίδες ανάσας, στον ωκεανό σκουπιδιών που πλημμυρίζει από το πρωί ως το βράδυ την ελληνική τηλεόραση», έγραψε στη λεζάντα του ο Πάνος Κρανιδιώτης.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

psixokores.jpg

Δείτε αν θέλετε και το παρακάτω σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts