Πάνος Σόμπολος: «Οι σφαίρες καρφώνονταν στον τοίχο! Ευτυχώς που δεν με πήρε καμία»

Ο βετεράνος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ διηγείται αναπάντεχες στιγμές και ιστορίες από πολύκροτες υποθέσεις.

Μια αναδρομή στη μακρόχρονη επαγγελματική του διαδρομή έκανε ο Πάνος Σόμπολος, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε στο παρελθόν με τον Βαγγέλη Ρωχάμη αλλά και τις φορές που κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα.

«Πολλές φορές έχω κινδυνεύσει. Μια φορά ήμουν σε ένα ελικόπτερο στην Κρήτη και ψάχναμε τότε τον Ρωχάμη, ο οποίος είχε αποδράσει. Ενώ προχωρούσε το ελικόπτερο, ακούμπησε επάνω σε κλαδιά δέντρου. “Ωχ τώρα θα αφήσουμε εδώ το κοκαλάκι μας” είπαμε», είπε ο Πάνος Σόμπολος και συνέχισε:

«Θυμάμαι με τον Ρωχάμη μια ιστορία όταν ήταν στις φυλακές της Κέρκυρας. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “αδελφέ, η κόρη μου θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Να την βάλετε στην εφημερίδα”. Η Μαρία είχε και έναν φίλο δίπλα της, που μάλλον πρέπει να τον γνώριζα από κάπου στην Ασφάλεια. Την άλλη μέρα… μισή σελίδα στην εφημερίδα με φωτογραφίες της Μαρίας! Δυο μέρες μετά με πήρε τηλέφωνο ο Βαγγέλης, “αδελφέ, σε ευχαριστώ πολύ! Την ανεβάσατε στα ύψη την κοπέλα μου” μου είπε. Στην Αλβανία τότε με τις παρατράπεζες, ενώ έδινα το ρεπορτάζ, οι σφαίρες καρφώνονταν στον τοίχο! Ευτυχώς που δεν με πήρε καμία».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση «κόλαφος» για Μπιμπίλα, Ακρίτα και Κασσελάκη – «Με συκοφάντησαν, προχωράω σε μηνύσεις και αγωγές»

Σε σκληρή ανακοίνωση κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, του Στέφανου Κασσελάκη και της Έλενας Ακρίτα προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξέσπασε η παραολυμπιονίκης Καρολίνα Παλενδρίτου: «Δυστυχώς εν έτει 2025 τα άτομα με αναπηρία ακόμα συζητούν για τα αυτονόητα»

Η Ιωάννα – Μαρία Γκέρτσου αποκάλυψε την Πέμπτη (09/1) μισαναπηρική επίθεση που δέχτηκε από οδηγό τρόλεϊ στην Αθήνα και η Καρολίνα Πελενδρίτου την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »