Πάνω από 2.000 άτομα στο 17-year-anniversary party του “Sempre Cafe”!

Τα 17 χρόνια απόλυτης επιτυχίας με ένα φαντασμαγορικό anniversary party γιόρτασε το γνωστό στέκι του Περιστερίου “Sempre Cafe”!

Οι επιχειρηματίες Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Γιώργος Σέμπρος υποδέχθηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το γενέθλιο πάρτυ. Πάντα ευαισθητοποιημένοι διέθεσαν μέρος των εσόδων του event για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”, ενώ η βραδιά απογειώθηκε από το live performance του κορυφαίου Dj Liva K και πλήθος πυροτεχνημάτων που φώτιζαν ασταμάτητα τον ουρανό!

Από νωρίς το απόγευμα η οδός Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 2.000 και πλέον κόσμου, ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν στον εσωτερικό χώρο του “Sempre Cafe”, έναν ανανεωμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχουν επιμεληθεί προσωπικά οι ιδιοκτήτες. Το “Sempre Cafe” είναι το δημοφιλέστερο meeting point των δυτικών και όχι μόνο προαστίων από το 2006, αφού συνδυάζει café – bar – restaurant, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, καφέ άριστης ποιότητας, πρωινό ή brunch και ξεχωριστά μεσημεριανά ή βραδυνά πιάτα. Το νέο του menu προσφέρει επιλογές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, περιλαμβάνοντας ακόμα και vegan προτάσεις, ενώ δεν πρέπει να παραλείψει κανείς να δοκιμάσει τα signature cocktails του.

Δείτε φωτογραφίες:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης – Ελένη Τσολάκη
Σάκης Κατσούλης – Θέλξη – Θανάσης Βασιλάκος
Νίνα Λοτσάρη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Galini Kirboba – Έλενα Ξύτσα – Έλενα Ψωμά – Νίνα Λοτσάρη – Βιβή Αναστασιάδου – Τέτα Καμπουρέλη
Γιώργος Σέμπρος – Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος – Κωνσταντίνα Χατζή – Τζόυς Ευείδη – Σοφία Βογιατζάκη – Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Γιώργος Σέμπρος – Liva K – Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος – Σάκης Κατσούλης
Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος – Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Θοδωρής Φέρρης – Σάκης Κατσούλης – Γιώργος Σέμπρος
Κατερίνα Δαλάκα – Χάρης Σιανίδης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Ελένη Τσολάκη – Χάρης Σιανίδης
Κωνσταντίνα Χατζή – Τζόυς Ευείδη – Σοφία Βογιατζάκη
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts