Πάτρα: Ευρήματα σοκ από την ιστοπαθολογική της Τζωρτζίνας – Νέα μαρτυρία στο Live News

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live news, αναφορικά με τον ασφυκτικό θάνατο της Τζωρτζίνας από την Πάτρα, δεν βρέθηκαν ευρήματα που να τον επιβεβαιώνουν.

Την ίδια ώρα, δεν βρέθηκε καρδιολογικό πρόβλημα, ώστε να εξηγεί την αιφνίδια ανακοπή. Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα, ακόμη, εάν μπορεί να προκληθεί αυτό με φράξιμο των καρωτίδων. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, δεν βρέθηκε να υπήρξε πίεση, δεν βρέθηκε μακροσκοπικά ή μικροσκοπικά ευρήματα στο σημείο αυτό.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που έχει λάβει η Τζωρτζίνα. Φαίνεται πως ορισμένες ουσίες που είχε λάβει και τις είχαν προκαλέσει θέματα στο ήπαρ και στον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις φαρμακευτικές ουσίες που δίνονταν κανονικά στο παιδί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και οι γιατροί τόνισαν πως η χορήγησή τους δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον ακαριαίο θάνατό της, όυτε και το περιστατικό που είχε συμβεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Οι ιατροδικαστές λένε πλέον πως κλειδί αποτελούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως στα ευρήματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης αναφέρεται ότι ορισμένες βλάβες που προκλήθηκαν όπως στο ήπαρ και στον πνεύμονα να έχει προκληθεί από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία, όπου είχε εντοπιστεί στη Μαλένα.

Η παιδική φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη στάση της μητέρας στην κηδεία…

«Τι να σας πω…εγώ στην κηδεία που είχα πάει στο πρώτο παιδάκι δεν είδα δάκρυ να κυλάει καν. Εγώ θεωρούσα ότι είναι από τα ζάναξ, αλλά σύμφωνα με όλα αυτά που έχουν γίνει τώρα,δεν..μπορώ να καταλάβω γιατί ίσως δεν υπήρχαν δάκρυα. Η αδερφή της έκλαιγε. Γενικότερα και στα μίντια ανεβάζει πολύ η αδερφή της, πόσο στεναχωρημένη είναι και τα λοιπά. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να πιστέψουν ότι το έχει κάνει η ίδια, αν υπάρχει συγκάλυψη ή κάτι τέτοιο» αναφέρει η φίλη της μητέρας.

Στην ερώτηση για το πώς ήταν ο πατέρας στην κηδεία απαντά πως ήταν και αυτός πολύ ήρεμος και είχε αγκαλιά τη Ρούλα. Δεν έκλαιγε. «Και το είχα πει κιόλας τότε, ότι καλά, πόσο ήρεμοι είναι στην κηδεία του παιδιού τους. Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, μες στην τρελή χαρά, σα να μη συμβαίνει τίποτα,όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή σιώπησε γιατί όλοι γνωρίζουν και συζητάνε την κατάσταση. Όλοι πιστεύουν πως η ίδια έχει έχει κάνει τις δολοφονίες. Στις αντιδράσεις της, όσον αφορά στο διαδίκτυο, δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που έχει χάσει τρία παιδιά. Δεν γίνεται να έχεις χάσει τρία παιδιά και να είσαι τόσο ήρεμη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9475 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr