Πέτρος Κουσουλός: Κάφροι δεν πτοούμαι, σας λυπάμαι

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ότι “ούτε αυτός ούτε οι συνεργάτες θα σταματήσουν να υπηρετούν τη δημοσιογραφία στα όρια και τους κανόνες που της αξίζουν”, με αφορμή την υπόθεση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε σε όσους αντέδρασαν σε ανάρτησή του στο “Χ”, που αφορούσε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στην πισίνα του σπιτιού του.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράνε οπαδικά γυαλιά και συναισθήματα. Αναφέρομαι σε εσάς, οι οποίοι μας το παίζετε ανθρωπιστές και είστε και οι ίδιοι κάφροι που χυδαιολογείται εναντίον των παικτών των αντιπάλων. Τους εύχεστε κακιές αρρώστιες ψόφους όπως και σε εμένα τον ίδιο.

Τα έχω συναντήσει τα έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου στα ελληνικά δικαστήρια. Θυμάστε και στην υπόθεση της Πάτρας. Πώς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδυα όταν εύχεστε να νεκροφιλήσω τα παιδιά μου επειδή μεταφέρουμε ειδήσεις. Δεν θα καμφθώ και πραγματικά σας λυπάμαι», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός. Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts