Πέτρος Λαγούτης: «Ο εθισμός σε καταπίνει και κάνει κουμάντο στο μυαλό σου»

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στο «Δύο στις 10» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους εθισμούς καθώς και ο ίδιος έχει περάσει από αυτό το κανάλι στο παρελθόν.

Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που μιλάει γι΄αυτό.

«Ο εθισμός σε καταπίνει και κάνει κουμάντο στο μυαλό σου. Χάνεις τον εαυτό σου. Είσαι έρμαιο του εκάστοτε εθισμού σου. Υπάρχουν όμως αναλαμπές και από μια τέτοια πρέπει να πιαστείς για να σηκωθείς και να βρεις τη δύναμη», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ κάνουν ένα απίστευτο έργο και θα τους το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή. Η περίοδος στο ΚΕΘΕΑ είναι ένα ταξίδι στο φως. Καταλαβαίνεις ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο να ξεφύγεις από τον εθισμό σου αλλά να αλλάξεις κομμάτια μέσα σου που σε οδήγησαν εκεί. Είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Τελειώνοντας αυτό το ταξίδι, το μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι ότι γλίτωσες από αυτό αλλά το ότι γνώρισες τον καινούργιο σου εαυτό. Υπάρχει ένας παλιός Πέτρος για εμένα και ένας καινούργιος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts