Πέτρος Φιλιππίδης: Με ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα, λόγω κορονοϊού! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Mε βαριά συμπτώματα κορονοϊού είναι αυτές τις μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Το Πρωινό”, μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο του ηθοποιού, Κυριακή Πακιρτζίδου. 

«Επικοινωνώντας με την κυρία Πακιρτζίδου μας ενημέρωσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσεί από κορονοϊό και μάλιστα το περνάει αρκετά βαριά, αντιμετωπίζοντας ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα. Υπενθυμίζουμε πως έχει και άλλα υποκείμενα νοσήματα, έχει υποστεί στο παρελθόν ισχαιμικό επεισόδιο κάτι το οποίο έχει επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα έχει εξεταστεί και από γιατρό που έχει χορηγήσει μια ειδική αντιϊκή συνταγή. Μέχρι εδώ μπορούμε να πούμε αλλά πρέπει να μεταφέρουμε ακόμη ότι έχει εκφράσει η ανησυχία για το κατά πόσο θα καταφέρει να γλιτώσει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο γιατί είναι αρκετά σοβαρά. Η κυρία Πακιρτζίδου εκφράζει έντονη ανησυχία μιλώντας με τη σύζυγό του», μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης όσες φορές εμφανίστηκε στο δικαστήριο τους τελευταίους μήνες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο έδειχνε καταβεβλημένος, όμως δεν έχει αναφερθεί ούτε μία φορά τόσο για τις εξελίξεις στη δικαστική υπόθεση όσο και για την πορεία της υγείας του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »