Πήγε να φάει ξύλο μέσα στην τουαλέτα ο Ψινάκης!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην τουαλέτα της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα με τους δύο άνδρες να έχουν έντονο επεισόδιο που σήκωσε στο πόδι τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να πάει στην τουαλέτα και πέρασε μπροστά από τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και φανατικό υποστηρικτή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2014.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ειρωνικά σχόλια, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου και ο Δημοτικός Σύμβουλος να κινηθεί απειλητικά κατά του Δημάρχου Μαραθώνα μέσα στις τουαλέτες!

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρις την επέμβαση των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Ηλία Ψινάκη, οι οποίοι με τη σειρά τους ήρθαν σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που θεώρησαν απαράδεκτη τη συμπεριφορά τους.

Για λίγα λεπτά ο χώρος της αίθουσας Δημοτικών Συμβουλίων απειλήθηκε να μετατραπεί σε ρινγκ, με Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης να φτάνουν κοντά στο να ανταλλάξουν γροθιές, τη συνεδρίαση να διακόπτεται για μισή ώρα, και τα πνεύματα να ηρεμούν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και την απειλή κλήσης της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newpost.gr, ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης αντέδρασε με χιούμορ στο όλο περιστατικό λέγοντας «ευτυχώς δεν μου ρίξανε καμία χειροβομβίδα».

Επιπλέον, σύμφωνα με τοπικά Μέσα του Μαραθώνα, ο Ηλίας Ψινάκης παρέμεινε κλεισμένος στην τουαλέτα καθόλη τη διάρκεια της διακοπής και μέχρι το τέλος της συνεδρίασης, και αποχώρησε από το χώρο μόνο όταν είχαν φύγει όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι!

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts