Παίκτες Big Brother: Έσπασαν την καραντίνα για το πάρτι της Ραΐσα

Μετά την αποχώρηση από το Big Brother, η Ραΐσα έκανε πάρτι για τα γενέθλιά της
Tο βράδυ της Παρασκευής (20/11), η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ζακ Ιωαννίδης, η Ραΐσα Κόντι και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση από το «Big Brother», οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και διεκδίκησαν τη θετική του ψήφο. Tις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε η Ραΐσα Κόντι, η οποία αποχώρησε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Big Brother: Η απίστευτη αλλαγή στο look της Ραΐσα – Έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα

Μετά την αποχώρηση από το «Big Brother» η Ραΐσα γιόρτασε τα γενέθλιά της και το πάρτι της εν μέσω πανδημίας προκάλεσε αντιδράσεις. Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Αφροδίτη, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι. Παρά το lockdown, οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν και έκαναν αναρτήσεις στα social media.
Η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στο περιστατικό υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η παίκτρια θα βρεθεί σήμερα καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές όπου θα χρειαστεί να τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο στο magazinomou.gr:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »