Παίκτρια του My Style Rocks τα χώνει στη Ραμόνα: «Μας υποτιμούσε, δεν υποφερόταν με τίποτα»

Τώρα άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα πολλά πράγματα. Μπορεί το My Style Rocks να ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με την Ραμόνα Βλαντή να στέφεται νικήτρια και τώρα να παρακολουθούμε τα Best of σε επανάληψη, το τι γινόταν στα παρασκήνια θα το μάθουμε από εδώ και στο εξής. «Η συμπεριφορά της Ραμόνας μας ενοχλούσε αφάνταστα. Μάλιστα, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε δείξαμε την δυσαρέσκειά μας για εκείνη ξεκάθαρα, δεν υποφερόταν ο τρόπος που μας μιλούσε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να το παίζει έξυπνη και να μας υποτιμά έτσι», λέει, στο περιοδικό You  η Βρισηίδα Ανδριώτου και καταλήγει: «η νίκη της για το στυλ ήταν δίκαια, ο χαρακτήρας της, όμως, δεν ήταν ο καλύτερος».

Επισημαίνοντας πως η Ραμόνα δεν έκανε κάποιον ρόλο, αλλά έτσι είναι στην πραγματικότητα, συνεχίζει: «καμιά μας δεν έπαιζε ρόλο. Απλά, δεν δείχναμε τα συναισθήματά μας όπως τα έδειχνε η Ραμόνα, που είχε επιπλέον θέμα με την γλώσσα και δεν μπορούσε να εκφραστεί». «Δεν υπήρχε καμία κλίκα για να την πολεμήσουμε, γι’ αυτό και καμιά μας δεν φάνηκε παραπάνω. Εκτός από εμένα που είχα τσαλακωθεί και είχα δείξει όλα μου τα συναισθήματα, η επόμενη που φαινόταν να αντιδρά ήταν η Ιωάννα Τούνη», αναφέρει επίσης, ενώ τονίζει πως δεν θα έκανε παρέα με την Ραμόνα εκτός παιχνιδιού, καθώς έχουν άλλα ενδιαφέροντα και δεν ταιριάζουν.

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 4/1

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω 100% αναπηρία. Ήμουν εννέα μέρες κλινικά νεκρή»

Πιστεύετε πως στο My style rocks ψωνίζουν μόνες τους; Έχουμε αποδείξεις πως δεν ψωνίζουν μόνες!

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts