Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη φορτώνουν το φόνο στον Αλέκο

Παγιδευμένοι: Μπορεί το πρόσωπο του δολοφόνου να είναι πλέον ξεκάθαρο όμως οι εξελίξεις θα είναι ακόμα πιο ανατρεπτικές.
Ο Αλέκος θα δει έντρομος τον Άγγελο να του φορτώνει τη δολοφονία ενώ θα έχει και τη γυναίκα του, Υβόννη, ως μάρτυρα κατηγορίας, στην σειρά Παγιδευμένοι!

Ο Άγγελος συλλαμβάνεται ως ο νούμερο ένα ύποπτος πλέον για την δολοφονία της Μυρτώς. Μπορεί όλα τα στοιχεία να είναι εναντίων του αλλά θα βρει το κατάλληλο πρόσωπο για τα φορτώσει. Του ίδιου του πατέρα του…

Ο Αλέκος Χατζής καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα, εκπροσωπώντας, ως δικηγόρος, τον γιο του και καταθέτει όλα εκείνα τα πλαστά στοιχεία που έχει φτιάξει. Ότι δηλαδή ο Άγγελος νοσηλευόταν σε κλινική την ημέρα της δολοφονίας. Η ημέρα της απολογίας για την προφυλάκιση φτάνει και τότε ο Άγγελος κάνει την μεγάλη ανατροπή, σοκάροντας τους πάντες: «Δεν σκότωσα εγώ την Μυρτώ. Ο πατέρας μου το έκανε, κάτι που μπορεί να σας επιβεβαιώσει και η μητέρα μου».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυλάκιση του, με τον Αλέκο Χατζή να μπαίνει πλέον στο στόχαστρο, στην σειρά Παγιδευμένοι. Ο τελευταίος έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τις βαρύτατες κατηγορίες, την προδοσία από την ίδια του την οικογένεια!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 10003 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr