Παγιδευμένοι: Η μέχρι τέλους διαμάχη και οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες των πρωταγωνιστών

Παγιδευμένοι: Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου αρχίζει και πάλι η προβολή των πρωτότυπων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η προφυλάκιση του Άγγελου, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, προκάλεσε αναστάτωση στην Υβόννη και στον Αλέκο, ενώ αντίθετα λύτρωσε την οικογένεια της Μυρτώς. Η Άννα πίστεψε πως, αφού ο δολοφόνος της αδελφής της μπήκε στη φυλακή, τώρα θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα και να ζήσει επιτέλους μαζί με τον Δημήτρη.

Ωστόσο, τα δεινά για εκείνη ξεκινούν από εδώ και πέρα και η ζωή της θα γίνει κόλαση. Η Άννα βρέθηκε μαζί με τον Άγγελο την ημέρα που εκείνος απέδρασε από το νοσοκομείο. Μία απόδραση, όμως, που είχε τραγική κατάληξη. Ο Άγγελος βρίσκεται νεκρός έπειτα από μία σφαίρα που δέχεται, ενώ η Άννα είναι χτυπημένη και αιμορραγεί.

Η νεαρή δικηγόρος ανακτά τις αισθήσεις της, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Μάλιστα, πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει πως ο Άγγελος κείτεται νεκρός λίγα μέτρα μακριά, βλέπει δίπλα της ένα όπλο και το πιάνει. Μέσα σε λίγα λεπτά το σημείο γεμίζει από ανθρώπους της Αστυνομίας. Η είδηση πως ο Άγγελος δολοφονήθηκε διαδίδεται πολύ γρήγορα και η μητέρα του είναι απαρηγόρητη.

Ο Δημήτρης σπεύδει στο σημείο για να βρεθεί κοντά στην Άννα, αλλά αντιλαμβάνεται πως η θέση της είναι δύσκολη. Η κοπέλα είναι η μοναδική μάρτυρας της αιματηρής επίθεσης στον Άγγελο αλλά και η υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη. Τα αποτυπώματά της υπάρχουν παντού και εκείνη δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη. Η Άννα συλλαμβάνεται και μεταφέρεται για ανάκριση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής της, ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται όντας σίγουρος πως είναι αθώα και πως κάποιος παίζει εναντίον της ένα άσχημο παιχνίδι. Ο ίδιος προσπαθεί να μαζέψει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί, αλλά δεν καταφέρνει να βρει αρκετά και η Άννα προφυλακίζεται. Είναι αποφασισμένος, όμως, να δώσει μεγάλη μάχη για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά. Σε αυτή τη μάχη, βέβαια, θα έχει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο λόγος για τον Αλέκο, ο οποίος θέλει πόση θυσία να αποδείξει πως η Άννα σκότωσε τον γιο του και να τη βάλει στη φυλακή. Ο σκληρός άντρας επιμένει πως η δικηγόρος έτρεφε μίσος για τον γιο του και οργάνωσε το τέλειο σχέδιο για να τον σκοτώσει όπως ακριβώς έκανε εκείνος στην αδελφή της.

Αλέκος και Δημήτρης θα δώσουν σκληρή μάχη και θα έρθουν πολλές φορές αντιμέτωποι για την υπόθεση της Άννας. Ο Δημήτρης βάζει σε δεύτερη μοίρα τη δική του ζωή και αφιερώνεται στο να βγάλει την Άννα από τη φυλακή και να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται για όλο αυτό. Από την άλλη, ο Αλέκος δεν φαίνεται να πείθει ούτε την Υβόννη ούτε όμως και την Κλειώ πως είναι τόσο αθώος όσο δείχνει και οι γυναίκες είναι σίγουρες πως με κάποιον τρόπο έχει ανάμειξη σε αυτή την ιστορία.

«Παγιδευμένοι»: Οι πρωταγωνιστές θυμούνται όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές και εύχονται χρόνια πολλά

Πηγή: My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts