Παγιδευμένοι: Η σειρά έγινε θέμα στις τούρκικες εφημερίδες

Παγιδευμένοι: Η επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1 και το αντίκτυπο που έχει στις γυναίκες έγινε τεράστια θέμα σε τούρκικες εφημερίδες και στα sites της γειτονικής χώρας.

Ο Yunanistan Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη που δίνει ζωή στον ρόλο της όπως γράφουν, έγιναν ήδη trend στην γειτονική χώρα.

Η σειρά «Παγιδευμένοι», όπως αναφέρει και το Queen.gr, διαφημίστηκε αρκετά από το καλοκαίρι, κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, με την πλοκή και το καστ από το πρώτο επεισόδιο. Και δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί της σεζόν. Είναι No1 trend εδώ και πολλές εβδομάδες στο Twitter, ενώ έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια video views. Σταδιακά έχει αυξήσει και την τηλεθέαση κάνοντας ένα μικρό ρεκόρ στο δυναμικό κοινό και στις γυναίκες 18-24, (με 33,8%) παρά την μικρή ατυχία, να λαμβάνει ένα χαμηλό lead in από την σειρά που προηγείται στον ΑΝΤ1. Και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είναι ήδη το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, κοντράροντας και ξεπερνώντας ακόμη και εκείνο του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό.

Η σειρά είναι μεταφορά της τουρκικής σειράς Yargi, σε ένα τηλεοπτικό format που κάνει επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, αλλά με τίποτε δεν μπορεί το δικό μας ζευγάρι, να συγκριθεί με κανένα άλλο. Για αυτό και οι τουρκικές εφημερίδες και τα sites, έσπευσαν να αναγνωρίσουν την επιτυχία. «40 στις 100 γυναίκες» παρακολουθούν τη σειρά στην Ελλάδα γράφει το CNN Turk, η εφημερίδα Hürriyet και το site Aksam. Με τον Έλληνα (Yunanistan) Λεβεντογιάννη να υπερτερεί του Kaan Urgancıoğlu, του Τούρκου πρωταγωνιστή που κάνει τον αντίστοιχο ρόλο του εισαγγελέα.

Ο αντίστοιχος Τούρκος – Λεβεντογιάννης, δεν μας είναι άγνωστος, γιατί στην Ελλάδα τον ηθοποιό, τον είδαμε και στη σειρά Kara Sevda.

Τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στην τουρκική εκδοχή κάνει η ηθοποιός Pinar Deniz, μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της Τουρκίας. Μεταξύ μας το δικό μας δίδυμο, είναι καλύτερο.

Super Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts