Παγιδευμένοι και πλέον διαζευγμένοι η Άννα και ο Δημήτρης με τις οικογένειές τους διαλυμένες

Οι Παγιδευμένοι κατάφεραν να κρατήσουν σε αγωνία τους φανς τους τη φετινή σεζόν και τώρα ετοιμάζονται για τον επίλογο του πρώτου τους κύκλου με την απόδοση των ευθυνών και την τιμωρία για τη δολοφονία του Κοσμά.

Η αγάπη δεν είναι ικανή από μόνη της να κρατήσει ενωμένους την Άννα και τον Δημήτρη. Το ζευγάρι οδηγείται στον οριστικό χωρισμό του και οι οικογένειες τους στην διάλυση.

Η Άννα με νευρικό κλονισμό μετά τον θάνατο του πατέρα της

Ο Δημήτρης σήμερα στους Παγιδευμένους έχει το θλιβερό καθήκον να ανακοινώσει στην Άννα πως το πτώμα που βρέθηκε στο δασάκι (και είχε ξεθάψει ο Χατζής) ανήκει στον πατέρα της και θέλουν να πιστοποιήσουν το DNA του.

Ούτε και ο ίδιος δεν πιστεύει το μέγεθος της δεύτερης συμφοράς που τους βρίσκει. Του φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που συμβαίνει και δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση. Δίπλα στο πτώμα βρίσκεται και το όπλο, με τον πατέρα του να νιώθει πια ξεκρέμαστος καθώς ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βρει την αλήθεια. Και αν βρεθεί η αλήθεια σημαίνει ότι θα έχει ανακαλύψει τον δικό του ρόλο και του αδελφού του Θοδωρή.

Όλα όσα θα ακολουθήσουν θα οδηγήσουν το ζευγάρι στην μεγαλύτερη κρίση και τελικά στο οριστικό διαζύγιο. Η Άννα και ο Δημήτρης, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φτάνουν στα όριά τους με τον Χατζή να τους καταδιώκει.

Ο οποίος φυσικά και θα δώσει στις αρχές το βίντεο που δείχνει τον Θοδωρή σε συμπλοκή με τον Κοσμά και να τον πυροβολεί. Να τον πυροβολεί επαναλαμβάνω, αλλά χωρίς να τον σκοτώνει. Κράτα αυτό το στοιχείο, γιατί θα μας φανεί χρήσιμο για τη συνέχεια.

Η Άννα δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που συμβαίνει και ο Δημήτρης βλέπει και τις δύο οικογένειές τους σε σύγκρουση και εντελώς διαλυμένες.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να δούμε την ανατροπή. Γιατί θα έχουμε ανατροπή.

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts