Παγιδευμένοι: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: H ηλικία, η καταγωγή και ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος

Παγιδευμένοι: Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι το νέο «αίμα» στην Ελληνική τηλεόραση και ένα κορίτσι το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Θα την απολαύσουμε στο ρόλο της δικηγόρου Άννας Ροδίτη, ένα πρόσωπο που θα φέρει πολλές ανατροπές στη σειρά.

Μάθε τα πάντα για την καταγωγή της, την ηλικία και τον ρόλο της στους Παγιδευμένους

Η ηλικία και η καταγωγή


Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Η 28χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «Παγιδευμένων» και του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθεί τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Οι σπουδές

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο κι έχει κάνει σπουδές στο Actors Center

«Πιθανώς η ανάγκη για την υποκριτική να υπήρχε ανέκαθεν μέσα μου. Όταν ήμουν μικρή τη μία ήθελα να γίνω στρατιωτικός και την άλλη μπαλαρίνα. Τη μία έμπορος και την άλλη αστροναύτης. Ήθελα να γίνω τα πάντα. Συνειδητά όμως, την επέλεξα όταν ήμουν στο λύκειο. Εκεί μπήκε στη ζωή μου η αγαπημένη μου δασκάλα κυρία Αγγελάκη, μαζί της και το θέατρο. Από τότε μέχρι και σήμερα, κάθε μέρα, αμφισβητώ και τελικά επιβεβαιώνω ξανά την επιλογή μου», έχει πει στο all4you.gr για την απόφαση να γίνει ηθοποιός

Ο ρόλος στη σειρά

Η Άννα είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος. Έξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους.

Όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια, ο πατέρας της καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε κάνει, γεγονός που καθόρισε τον χαρακτήρα της.
Για την Άννα, άλλο είναι ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.
Σε αντίθεση με τον Δημήτρη, η Άννα δεν στέκεται στους τύπους. Για εκείνη, κάθε τρόπος είναι θεμιτός προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Από μικρή που έλειπε ο πατέρας της σε ταξίδια, αλλά ιδίως μετά τη φυλάκισή του, έγινε αρχηγός και προστάτης της οικογένειάς της.

Λατρεύει τη μικρή αδελφή της, Μυρτώ, ενώ η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της δοκιμάζεται συνεχώς. Δεν θέλει ποτέ να δείχνει αδύναμη κι έχει έναν δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τον πόνο. Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται. Όταν θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό και συναισθηματικό δίλημμα, θα συγκρουστεί με όλους όσους αγαπά…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr