Παγιδευμένοι: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο για φέτος;

Παγιδευμένοι: Η σειρά του ΑΝΤ1, κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις των τηλεθεατών και οδεύει ολοταχώς για δεύτερο κύκλο. Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι»;

Σύμφωνα με πληροφορίες του diavaseto, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της φετινής σεζόν της επιτυχημένης σειράς, καθώς τα γυρίσματα για τον φετινό κύκλο θα ολοκληρωθούν γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Τα γυρίσματα όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν, καθώς θα ξεκινήσουν αυτά του β’ κύκλου, τα οποία και θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Μια μικρή παύση των γυρισμάτων θα έχουμε μέσα στον Αύγουστο για να μπορέσουν ηθοποιοί και τεχνικοί να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αύξηση επεισοδίων

Εν τω μεταξύ σε λίγο καιρό και όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου κύκλου τα επεισόδια που προβάλλονται – κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες – πρόκειται να αυξηθούν από δύο σε τρία επεισόδια την εβδομάδα.

Αποχώρηση βόμβα: Φεύγει από την σειρά

Δυσάρεστα νέα έρχονται για τους τηλεθεατές της σειράς «Παγιδευμένοι». Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών λέει αντίο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι «Παγιδευμένοι» πήραν το «οκ» και θα συνεχίζουν την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον Σταύρο Τσουμάνη, τον τηλεοπτικό Θοδωρή να αποχωρεί από την αγαπημένη σειρά επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται ιδιαίτερους ρόλους, όπως ο φετινός του Θοδωρή που έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών. Σημειωτέον ο ρόλος του Θοδωρή δεν ολοκληρώνεται σε αυτό το πρώτο κύκλο καθώς με βάση την τουρκική σειρά «Yargı» – της οποίας αποτελεί διασκευή – συνεχίζεται και στον επόμενο κύκλο.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες κάποιες προσπάθειες που έγιναν μέχρι στιγμής από την παραγωγή για να μεταπεισθεί ο Σταύρος Τσουμάνης δεν απέδωσαν. Κατά συνέπεια οι υπεύθυνοι της σειράς βρίσκονται σε αναζήτηση του κατάλληλου ηθοποιού ο οποίος θα κληθεί να ενσαρκώσει το ρόλο του Θοδωρή την επόμενη σεζόν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts