Παγιδευμένοι φινάλε – Λεβεντογιάννης: «Εις το επανιδείν»

Παγιδευμένοι: Τίτλους τέλους έριξε το βράδυ της Τρίτης 2/7 η αγαπημένη σειρά στον ΑΝΤ1, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, είπε το δικό του αντίο. Στο μεγάλε φινάλε είδαμε μια τεράστια έκπληξη, καθώς ο Δημήτρης τελικά είναι ζωντανός, παρόλο που όλοι νόμιζαν πως είναι νεκρός, ενώ η σειρά κλείνει με το ζευγάρι να περιμένει παιδί και να είναι πανευτυχές.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου των “Παγιδευμένων”, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να ευχαριστήσει δημόσια τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του, μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Δύο σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν. Είναι πολλοί αυτοί που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνταξιδιώτες μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι – σκηνοθέτες, συνεργεία, ηθοποιούς – αλλά κυρίως εσάς για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε τους Παγιδευμένους. Καλό καλοκαίρι σε όλους και στο επανιδείν», έγραψε ο ηθοποιός.

«Παγιδευμένος» ένιωθε στη σειρά ο Λαγούτης με την τοξικότητα: «Δεχτήκαμε συκοφαντία. Όλο αυτό ήταν σοκ»

Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ μίλησαν στο «Καλύτερα Δε Γίνεται». Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τις φήμες που στοίχισαν στον ίδιο και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τη γνωριμία τους που εξελίχθηκε σε έναν πολύ όμορφο δεσμό αλλά και για τη σειρά Παγιδευμένοι στην οποία πρωταγωνιστούν.

«Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν οι Παγιδεύμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο. Τα αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ. Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω χωρίς να δείξω κανέναν και δεν αναφέρομαι σε συνάδελφο ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου. Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το μέσα σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης στη Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Διέρρευσαν πράγματα – δεν μπορώ να πω από πού και έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας τα οποία ήταν αναληθή φυσικά γι΄αυτό μιλάμε για συκοφαντία». Δείτε τι είπε στο βίντεο:

Μάλιστα απάντησαν και για τη φημολογία που εδώ και καιρό κυκλοφορεί για τους ίδιους και τη σχέση τους με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

«Τη θαύμασα από πολύ νωρίς τη θεωρώ μια καταπληκτική ηθοποιό» είπε αρχικά ο ηθοποιός για τη σύντροφό του.

Πέτρος Λαγούτης: «Η σχέση με τα παιδιά μου ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα»

«Η εμπιστοσύνη είναι απόφαση. Προφανώς και θέλεις από τον άλλο να στη θρέψει αλλά αν μπεις στο τρυπάκι να εξακριβώσεις την εμπιστοσύνη θα βγεις χαμένος, έχεις χάσει την ηρεμία σου. Επιλέγεις ότι αφού είσαι με έναν άνθρωπο ότι τον εμπιστεύεσαι εφόσον δεν έχεις δείγματα και πορεύεσαι με αυτό». Δείτε όλα όσα είπαν στο βίντεo:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts