Παγιδευμένοι: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο – Έτσι ξεκινά ο δεύτερος κύκλος

Παγιδευμένοι: Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα δούμε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Οι ήρωες θα βρεθούν «παγιδευμένοι» σε μια νέα σκοτεινή υπόθεση, που ξεκινά με περίεργο τρόπο και καταλήγει με μια δολοφονία…

Πολλά είναι τα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα το φινάλε του πρώτου κύκλου. Είναι πραγματικά νεκρός ο Δημήτρης; Τι δουλειά είχε, το ματωμένο μαχαίρι στα χέρια της Άννας; Γιατί ήθελε νεκρό τον μεγάλο έρωτα της ζωής της; Ο β’ κύκλος της σειράς δεν δείχνει καν τη δολοφονία του Δημήτρη, που μας συγκλόνισε στο τέλος του α’ κύκλου… Αντίθετα, ξεκινά ομαλά, καθώς όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του πατέρα της Άννας… Βλέπουμε τους βασικούς χαρακτήρες να προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τις τραγικές μνήμες, για να ξαναμπούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής. Θα τα καταφέρουν;

Δημήτρης-Άννα: Ευτυχισμένοι πριν την καταιγίδα

Μετά τον ρομαντικό γάμο τους, ο Δημήτρης και η Άννα είναι ευτυχισμένοι όσο ποτέ. Έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν στο πατρικό εκείνου, παρότι οι σχέσεις της Άννας με τον πεθερό της δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Τίποτα δεν δείχνει να μπορεί να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους, εκτός από την επιμονή της να μπλέκεται στα πόδια του άντρα της. Με κάθε ευκαιρία ψαχουλεύει τα χαρτιά του και προσπαθεί να μάθει στοιχεία για τις υποθέσεις που αναλαμβάνει στην εισαγγελία. Την τελευταία φορά που την πιάνει στα πράσα, τη βάζει να του ορκιστεί ότι δεν θα μπερδεύεται ο ένας στη δουλειά του άλλου. Κάτι βέβαια που θα αποδειχτεί αδύνατον, αφού στη νέα τραγική υπόθεση που θα αποκαλυφθεί θα βρεθεί μπλεγμένη και η ίδια.

Νέος έρωτας για τη Χρύσα

Έχει αποφασίσει να… ξεκολλήσει από τον πρώην σύζυγό της και να ξαναφτιάξει τη ζωή της χωρίς εκείνον. Αρκετά τον ανέχτηκε, αρκετά τον κυνήγησε… Εργάζεται πια στο γραφείο της Άννας, ενώ μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής γνωρίζει έναν γιατρό και αρχίζει να βγαίνει μαζί του. Το μαθαίνει όμως ο Νίκος και ζηλεύει! Και αρχίζει να τη διεκδικεί εκείνος πια…

Αλέκος: Από δήμαρχος… κλητήρας!

Δυστυχώς δεν τιμωρήθηκε όπως του άξιζε, αφού έμεινε μόνο έναν μήνα στη φυλακή… Παρ’ όλα αυτά, η ζωή και η καριέρα του έχουν διαλυθεί. Ο άλλοτε πανίσχυρος μεγαλοδικηγόροας Αλέκος Χατζής έχει χάσει το κύρος του και τους πελάτες του, κυκλοφορεί με λεωφορείο και τις τσέπες άδειες και μένει στην υπόγεια αποθήκη που του έχει παραχωρήσει ο πατέρας της πρώην βοηθού του.

Ένα μόνο δεν έχει αλλάξει: η δίψα του να εκδικηθεί αυτούς που του κατέστρεψαν τη ζωή. Η βοηθός του τον ενημερώνει ότι βρήκε τη διεύθυνση της Υβόννης και τότε ο Αλέκος αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιό του, αφού η πρώην σύζυγός του ήταν αυτή που… πάτησε πρώτη τη σκανδάλη.

Δες το συγκλονιστικό τρέιλερ:

Πηγή: Τηλέραμα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts