Παγιδευμένοι spoiler: Δεν θα τον αφήσουν σε ησυχία – Το πρόσωπο που αντικρίζει έντρομος ο Άγγελος έξω από την φυλακή,

Παγιδευμένοι spoiler: Οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους πρόκειται να μας κόψουν την ανάσα στα επόμενα επεισόδια, καθώς παρότι το τηλεοπτικό κοινό θεώρησε πως πολύ σύντομα μάθαμε τον δολοφόνο της Μυρτώς, βλέπουμε πως με τίποτα δεν μπορεί να κλειστεί για πάντα φυλακή και όλα παίζονται!

Ο Άγγελος (ο οποίος γνωρίζει το θανάσιμο μυστικό του πατέρα του) θα τα καταφέρει και θα βγει από την φυλακή, ωστόσο μία δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει, καθώς αν νομίζει πως θα γλυτώσει τόσο εύκολα, είναι παρά πολύ γελασμένος…

Ο εφιάλτης λοιπόν τώρα ξεκινά στη σειρά Παγιδευμένοι για εκείνος καθώς μπορεί να τον έβγαλε έξω ο Αλέκος για να μην τον καταστρέψει, αλλά εκεί τον περίμενε ο Δημήτρης! Ο δικαστής απειλεί ανοιχτά τον Άγγελο πως θα φροντίσει ο ίδιος να τον κλείσει ισόβια ώστε να μην αναπνεύσει ποτέ ξανά ελεύθερος! Θα τα καταφέρει;


Μην χάσετε απόψε το συγκλονιστικό επεισόδιο


Η Άννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά. Το θέμα είναι όμως αν θα παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Στο μεταξύ ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Ο χρόνος πιέζει κι εκείνοι πρέπει να καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως.

Super Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 10003 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr