Παγιδευμένοι spoiler: Νεκρός ο Σταύρος, η Αγγελική καταρρέει

Παγιδευμένοι: Ο απόλυτος θρήνος και εξελίξεις θρίλερ έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Ο Σταύρος είναι νεκρός και η Αγγελική καταρρέει στο άκουσμα της είδησης.

Προσεχώς, μία αναπάντεχη εξαφάνιση συγκλονίζει τη ζωή των ηρώων. Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που δολοφονείται ο Γιώργος. Ο πιστός βοηθός του εισαγγελέα Μακρίδη χάνει τη ζωή του απροσδόκητα και άδικα και το γεγονός αυτό κοστίζει σε όλους και κυρίως στον Σταύρο.

Εν τω μεταξύ, εκείνος και η Αγγελική, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιούργησε στη σχέση τους ή απόκρυψη της εγκυμοσύνης της, βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας του γάμου τους. Αυτές τις δύσκολες ώρες, η γυναίκα συμπαραστέκεται στον σύντροφό της, ενώ ο Σταύρος είναι καταρρακωμένος αλλά και αποφασισμένος να βρει και να τιμωρήσει τον δολοφόνο του Γιώργου. Λίγες ημέρες αργότερα, πραγματοποιείται σε κλίμα οδύνης ή κηδεία του άτυχου νέου. Όλα τα μέλη της εισαγγελίας, καθώς και ο Ανδρέας με την Άννα, δίνουν το «παρών» στην τελετή, με την Αλεξάνδρα, την κοπέλα του Γιώργου και βοηθό του Δημήτρη, να σπαράζει στο κλάμα.

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα κάποια στιγμή συνειδητοποιούν ότι δεν βλέπουν πουθενά τον Σταύρο, ο οποίος τελευταία έχει επιλέξει να πάρει απόσταση από τους πάντες και να πενθήσει μόνος του. Πιστεύουν λοιπόν ότι ίσως ο φίλος τους να βρίσκεται κάπου πίσω, πιο απομονωμένα, σε μία προσπάθεια να κρύψει τον πόνο του από τους άλλους. Την ίδια ώρα, όμως, η Αγγελική αναζητά τον σύντροφό της, καθώς περίμενε ότι θα τον συναντούσε στην κηδεία. Ο χρόνος κυλά γρήγορα και η εισαγγελέας συνειδητοποιεί ότι ο αγαπημένος της έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αρχικά, την κυριεύει πανικός και τρόμος και αρχίζει να τον αναζητά με μανία.

Σε αυτές τις στιγμές αγωνίας, έχει στο πλευρό της την Άννα, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, οι οποίοι προσπαθούν να την καθησυχάσουν και να της εξηγήσουν ότι ίσως ο Σταύρος χρειάζεται χρόνο και χώρο, όπως συνέβη και όταν έχασε την αδελφή του, Κατερίνα. Έτσι, η Αγγελική αποφασίζει να τους εμπιστευτεί και σταματά να τον ψάχνει, αλλά συνεχίζει να αγωνιά για την τύχη του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, για να ξεχαστεί, ασχολείται με τις προετοιμασίες του γάμου τους, κανονίζοντας να κάνει πρόβα νυφικού.

Νεκρός ο Σταύρος

Άλλη μια δολοφονία φέρνει αναστάτωση και μεγάλη θλίψη σε όλους. Ο Σταύρος είναι το επόμενο θύμα στον πόλεμο που έχει ανοίξει ο Δημήτρης με τη μαφία, ενώ σύντομα θα πληρώσει και ο ίδιος το τίμημα της επιλογής του, αφού θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η βοηθός της Εισαγγελίας τρέχει για να ξεφύγει από τους άντρες που την κυνηγούν, για να τη σκοτώσουν. Φτάνει αναστατωμένη έξω από το αστυνομικό τμήμα και πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο του Δημήτρη. «Βοηθήστε με. Θέλουν να με σκοτώσουν», λέει σε αυτόν και στην Άννα. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας, ο οποίος έχει πάρει ήδη στα χέρια του τα αποτελέσματα από το εργαστήριο, βρίσκεται ήδη στο σπίτι της με σκοπό να τη συλλάβει. Ο χώρος είναι αναστατωμένος και καταλαβαίνει ότι κάτι έχει συμβεί. Πριν προλάβει να κάνει κάτι, μαθαίνει ότι η κοπέλα ομολόγησε ήδη στον Δημήτρη ότι είναι αυτή που σκότωσε το δολοφόνο του αρραβωνιαστικού της.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι, αφού δεν περίμεναν ποτέ ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η Άννα όμως έχει έναν παραπάνω λόγο για να είναι χάλια. Αν η κοπέλα πει ότι μαζί με τον Νίκο τη βοήθησαν να θάψει το πτώμα, θα βρουν κι οι ίδιοι τον μπελά τους. Και δεν έχει άδικο που ανησυχεί. Ο Δημήτρης ρωτά πόσα κιλά ήταν το θύμα και όταν του λένε 92, καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσε να τον μεταφέρει μόνη της στον τάφο. «Ποιον καλύπτεις;», τη ρωτά και η Άννα παγώνει. Ευτυχώς, η κοπέλα δεν προδίδει το μυστικό τους.

Το μακάβριο εύρημα

Ο Κυριάκος παίρνει στα χέρια του τη φωτογραφία με το μακάβριο εύρημα που βρέθηκε στη βιτρίνα ενός χρυσοχοείου. Μόλις τη βλέπει, παγώνει. Πρόκειται για ένα ανθρώπινο χέρι, στο οποίο είναι καρφωμένη μια πένα κι ένα σημείωμα που γράφει: «Με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα…». Είναι σίγουρος ότι το δαχτυλίδι που υπάρχει στο δάχτυλο είναι του Σταύρου κι έτσι καλεί αμέσως στο γραφείο του τον Δημήτρη. Λίγο αργότερα, εκείνος, μαζί με τον Ανδρέα, φτάνουν στο κατάστημα και ξεκινούν την έρευνα.

Όπως αποκαλύπτεται, η πένα ανήκει στην αδελφή του Σταύρου, την Κατερίνα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πηγάδι. Αυτό συνδέει αυτόματα τις δύο υποθέσεις, μπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην Άννα και κυρίως στην Αγγελική, που είναι πολύ ανήσυχη, λόγω της ανεξήγητης εξαφάνισης του Σταύρου. Την ίδια στιγμή, στην Εισαγγελία επιστρέφει ο πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης… Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Εισαγγελία και συναντά την Αγγελική, η οποία είναι έξαλλη με τον Σταύρο, τον οποίο δεν μπορεί να βρει πουθενά.

Καταρρέει η Αγγελική

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πηγαίνουν στο σπίτι της Αγγελικής τάχα για να την επισκεφτούν. Στην πραγματικότητα, θέλουν να πάρουν κάποιο αντικείμενο που να έχει πιάσει ο Σταύρος, για να πάρουν DNA και να το συγκρίνουν με αυτό του χεριού που βρέθηκε στη βιτρίνα. Τα αποτελέσματα βγαίνουν και όλοι παγώνουν στο τμήμα… Το χέρι αυτό ανήκει στον Σταύρο. Η Αγγελική φτάνει στο τμήμα και, όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, καταρρέει.

Πηγή: Τηλεθεατής.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts