Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος πέφτει νεκρός

Παγιδευμένοι spoiler: Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος που βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, προσπαθεί με διάφορους τρόπους να πείσει ότι δεν είναι αυτός ο φονιάς της Μυρτώς.

Η αλήθεια είναι ότι έχει μια αλλόκοτη συμπεριφορά σε σημείο να ξαφνιάζει ακόμη και τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος είχε εξαρχής αναλάβει την υπεράσπιση του και είχε βρει τον τρόπο να τον αθωώσει. Όμως η αντίδραση της τελευταίας στιγμής του Άγγελου τα άλλαξε όλα.

Κάποια στιγμή όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Άγγελος – με τη βοήθεια των γονιών του, της Υβόνης και του Αλέκου – θα βγει από τη φυλακή με σκοπό να μπει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί επειδή δεν νιώθει καλά.

Όταν όλα θα είναι καλά για τον Άγγελο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη φυλακή. Λίγο πριν φθάσει όμως στη φυλακή κάποιοι θα φροντίσουν να βάλουν τέλος στη ζωή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Η στιγμή της άφιξης της νύφης, το τρυφερό φιλί και οι ελάχιστοι καλεσμένοι

Πρωινό ΣουΣου: Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται αυτήν την ώρα σε κεντρική εκκλησία στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »