Παγκόσμια διάκριση για την Δέσποινα Μοιραράκη, για το 2024, στον τομέα Custom-ade Modern Carpets

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, βραβεύτηκε παγκοσμίως, για την εξειδίκευση της επιχείρησης της, στο custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών, για το 2024.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας, όπου διακρίθηκαν 50 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, σε διαφορετικούς τομείς επιχειρηματικότητας. Ο οργανισμός 7 Stars Awards Luxury (SSLHLA) τίμησε τους επιχειρηματίες που ξεχώρισαν παγκοσμίως σε μια ειδική βραδιά με μουσική και γεύσεις της Ιταλικής κουζίνας, παραδίνοντας το βραβείο στον κάθε έναν ξεχωριστά.

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργος Μοιραράκης

Η Δέσποινα Μοιραράκη, είναι η τρίτη φορά που διακρίνεται παγκοσμίως για την επιχείρηση της με τα χειροποίητα χαλιά. Πρώτη φορά ήταν το 2017 στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και δεύτερη φορά το 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

Το μοναδικό της ταλέντο και η αφοσίωσή της στη δημιουργία πολυτελών, χειροποίητων χαλιών, της εξασφάλισαν αυτή την τιμητική διάκριση.

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργος Ντάβλας

Με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και τον μοντέρνο σχεδιασμό, τα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη, ξεχώρισαν ανάμεσα σε κορυφαίους ανταγωνιστές, εδραιώνοντας την ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στη κατασκευή μoντέρνων χειροποίητων πολυτελών χαλιών.

Κοντά της ήταν ο γιός της Γιώργος Μοιραράκης, ο αδελφικός της φίλος Γιώργος Ντάβλας και οι φίλοι της, Κωνσταντίνα και Παναγιώτης Χάσκος.

Κωνσταντίνα και Παναγιώτης Χάσκος
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts