Πανηγύρι 2019 στη σχολή Μωραΐτη

Το «Πανηγύρι» είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός που διοργανώνει η Μαθητική Κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη, με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδά του διατίθενται για τις δράσεις διαφόρων ιδρυμάτων με κοινωφελείς σκοπούς.

Το φετινό Πανηγύρι πραγματοποιήθηκε στις 5, 6 και 7 Απριλίου και τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μαθητές συνεργάστηκαν για ένα πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τριήμερο που περιελάμβανε συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, καφενείο, καντίνα από το Darling Catering, κρεπερί, δραστηριότητες, παιχνίδια και άλλες πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, οργανωμένες αποκλειστικά από τα ίδια τα παιδιά.

Οι εκθέσεις, οι αγώνες μεταξύ καθηγητών και μαθητών, ο μαθητικός χορός και η περίφημη λοταρία είναι από τις πλέον δημοφιλείς δραστηριότητες του Πανηγυριού.

Φέτος το Πανηγύρι έκλεισε με μια φαντασμαγορική συναυλία από τους ONIRAMA, που έλαβε χώρα στο Σχολείο Μωραΐτη την Κυριακή 7 Απριλίου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »