Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου – Η πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Το επόμενο βήμα στη σχέση του αποφάσισε να κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος είναι σε σχέση με τη make up artist, Σιμώνη Χρστοδούλου.

Όπως αποκαλύπτει το κυπριακό site ilovestyle, ο ηθοποιός έκανε ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία κυκλοφορεί με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου του για το ερχόμενο φθινόπωρο. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια όταν συνεργάστηκαν στην σειρά “Τατουάζ”.

Σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτας τους όλο αυτό το διάστημα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με διάφορες κρίσεις που όμως ξεπεράστηκαν

Η εικόνα της πανέμορφης make up artist με το μονόπετρο στο χέρι έχει αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στην Instagram.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »