Παράδεισος Κυριών εξελίξεις: Ποιες μέρες δεν θα προβληθεί – Τι θα δούμε αναλυτικά τη Μεγάλη Εβδομάδα

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα προβληθεί τρεις ημέρες μόνο και συγκεκριμένα: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη. Χωρίς τη σειρά Πέμπτη και Παρασκευή. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων:

Ο Παράδεισος των Κυριών σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 20:00 – Επεισόδιο 137: Μια παρεξήγηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Σύρμω και στα παιδιά της, αλλά και μεγάλη στεναχώρια στον Θωμά. Η Αμαλία ανακοινώνει στον Ντίνο ότι πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση σε σχέση με την ζωή της. Ο Μάρκος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την Πιπίτσα συγκρούεται άσχημα με την Δωροθέα… Ο Σίμος, η Βικτώρια και ο Δημοσθένης κανονίζουν να φορτώσουν όλα τα εγκλήματά της στον Ρένο, όμως δεν ξέρουν ότι κάποιος παρακολουθεί την συζήτησή τους. Ο Χριστόφορος έξαλλος με την κίνηση του Πάρη και της Γεωργίας να πάρουν το παιδί και να φύγουν φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Όλγα, η οποία θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον γιο της. Ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Μιράντα ανοίγει μια πόρτα από το παρελθόν της.

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 20:00Επεισόδιο 138

Η Μιράντα έχει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν της, το οποίο θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση  με την συμπεριφορά του. Η Αμαλία μοιάζει να είναι αποφασισμένη να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει στο εξωτερικό με τον Σίμο για να μην πληγώσει τον περίγυρό της. Μία απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση της Καρτεζίνη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην ίδια, όσο και στον Σίμο. Ο Πάρης και η Γεωργία προσαρμόζονται σιγά- σιγά στην καινούρια τους ζωή, όμως ο φόβος μην τους ανακαλύψουν δεν τους αφήνει να την απολαύσουν… Ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον γάμο του με μητέρα του.

Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, στις 20:00Επεισόδιο 139

Ο Γιωργαρής, είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τη φωτιά, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία… Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Ολύμπια, φέρνει, τελικά, τεράστια ταραχή σε όλους εκτός από τον υπαίτιο του εμπρησμό… Η Δάφνη, βλέπει δυο κουκουλοφόρους να βγαίνουν από μέσα και δίνει την περιγραφή τους στην αστυνομία. Ο Ντίνος, έτοιμος να καταρρεύσει, καταστρέφεται οικονομικά για άλλη μια φορά… Ο Χρήστος, περιποιείται την Στέλλα, όσο περισσότερο μπορεί… Ο Σαρηγιάννης, προσπαθεί να πείσει τον Ρένο πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει ο ίδιος τη θανατική ποινή, είναι να δώσει στην αστυνομία τον Σίμο… Ο Ντίνος, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ισχυρίζεται πως ξέρει ποιος είναι αυτός που έβαλε την φωτιά στο Ολύμπια…

Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, στις 20:00Επεισόδιο 140

Ο Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ολύμπια. Απ’ την αστυνομία του δίνουν μία λύση την οποία δεν ξέρει αν μπορεί να την εφαρμόσει προς το παρόν… Ο Σίμος απ’ την άλλη βρίσκει την αντίδραση του Ντίνου περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό και ίσως τον οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις… Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ και την Αμαλία η οποία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο… Η αποκάλυψη της Ματούλας ότι η Στέλλα είναι φόνισσα στον Χρήστο δεν θα φέρει την αναμενόμενη αντίδραση από κείνον… Ο Ρένος υποδεικνύει που είναι το όπλο των φόνων και η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας έχει αρχίσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts