Παράδεισος Κυριών: «Πήγες σε ένα ξενοδοχείο, πώς μπόρεσες και μου είπες ψέματα;»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή τη Δευτέρα 15/4, η Βικτώρια, ετοιμάζεται να το σκάσει, για το εξωτερικό τη στιγμή που ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Ντίνο πως είδε τον Σίμο σε κάποιο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, το προηγούμενο βράδυ.

Τότε, ο Ντίνος, υποψιασμένος πως πήγε να συναντήσει την Βικτώρια, ενημερώνει την αστυνομία. Οι προσπάθειες του Δημοσθένη να την ειδοποιήσει πέφτουν στο κενό γιατί βρίσκονται συνέχεια στα πόδια του ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης. Ο Χρήστος, προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει την ανυποψίαστη Μιράντα, με κακό σκοπό.

Δείτε sneak preview με τα παράπονα της Αμαλίας…

Όταν ο δικαστικός κλητήρας, πηγαίνει να πάρει το μωρό από το σπίτι του Πάρη, δεν θα το βρει εκεί… Ενημερώνει τον Χριστόφορο κι εκείνος πηγαίνει στο γραφείο του Μάρκου και φωνάζει πως τον κοροϊδεύουν. Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης, πηγαίνουν στο ξενοδοχείο που κρύβεται η Βικτώρια, για να τη συλλάβουν…

Στο επεισόδιο της Τρίτης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών θα δούμε επίσης: Η Γεωργία κάτω από την πίεση των γεγονότων και τις προτροπές όλων να μη τα βάλει με τον Μπουραντά αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του Πάρη και να μείνει μαζί με το μωρό της στο σπίτι του αδελφού της.

Όμως δεν είναι μια απόφαση, που μπορεί να αντέξει η καρδιά της και την τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και αποφασίζουν με τον Πάρη να πάρουν το παιδί και να εξαφανιστούν. Ο Χρήστος είναι γοητευμένος με τη Στέλλα και της προτείνει να μείνει στο σπίτι του. Όλα δείχνουν ότι ο ένας παίζει το παιχνίδι του άλλου… Η Βικτώρια βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και έχει απέναντι της όλους τους εχθρούς της μεταξύ των οποίων πια και τον ίδιο τον Χριστόφορο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts