Παράδεισος των κυριών (14/2): «Τη βίασα την ημέρα των γενεθλίων τη» – Βγαίνει στη φόρα όλη η αλήθεια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών. Ο Πάρης αποκαλύπτει το πιο σκληρό του μυστικό, ενώ ο Χριστόφορος ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν.

Οι σημερινές 14/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

O Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Σωτήρη: «Εχω κάνει ένα μεγάλο κακό στην Αμαλία και δεν μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου. Τη βίασα την ημέρα των γενεθλίων της. Γι’ αυτό τσακώθηκα με τον Παπακώστα», του ομολογεί, δίνοντας ταυτόχρονα άλλοθι στον Ντίνο απέναντι στην κατηγορία ότι αυτός σκότωσε τον Αριστείδη. Στο μεταξύ ο Χριστόφορος ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν σχετικά με τις περίεργες κινήσεις της Βικτώριας και ρωτάει την Ντέπυ: «Γιατί άλλαξες την κατάθεσή σου και επίσης από πού γνωρίζεστε με τη Βικτώρια;».

Ο Αγης κρύβεται σε ένα μέρος που η Βικτώρια και ο Χριστόφορος δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, καθώς η Πολυξένη που δεν έχει σταματήσει να τον αγαπάει, τον κρύβει στο δωμάτιό της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και ρωτάει ευθέως την Αμαλία: «Ο Πάρης μού αποκάλυψε ότι σας βίασε. Ισχύει κάτι τέτοιο;».

Η Αμαλία αρνείται τα πάντα: «Οχι φυσικά, ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κοιτάξτε, ο Πάρης έχει πάρα πολλά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παίρνει χάπια», του τονίζει, ενώ μόλις φεύγει ο Σωτήρης, η Αμαλία έρχεται σε τεράστια σύγκρουση μαζί του.

Στο μεταξύ η Λιζέτα εκβιάζει συναισθηματικά τον Ντίνο προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του σχεδίου της: «Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, αλλιώς θα πάρω το παιδί και φύγω, θα πάω να μείνω σε ξενοδοχείο», του επισημαίνει κι εκείνος, με τη βοήθεια της Μιράντας, αναγκάζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση: «Μιράντα, τι μου ζητάς να κάνω; Πρέπει να χωρίσουμε το καταλαβαίνεις;», της λέει και η απόφαση αυτή του χωρισμού τους θα τους οδηγήσει στην ψυχολογική τους κατάρρευση.

Η Πιπίτσα θα εξοργιστεί για ακόμα μια φορά με τον Μάρκο καθώς τον βλέπει ξανά με τη Μιράντα, ενώ το σχέδιο του Πασχάλη και της Τζένης δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελαν, αφού όταν πάνε να λογοδοθούν, ο πατέρας της ζητάει να γνωρίσει τους γονείς του Πασχάλη.

Η Βικτώρια στο μεταξύ ζητάει από τον Ζήση να βρει ένα αμερικανικό πιστοποιητικό γέννησης για τη μικρή Ειρήνη, ενώ ο Αποστόλης μόλις μαθαίνει αυτό που έκανε ο Πάρης και ομολόγησε στον Σωτήρη τον βιασμό, φοβάται ότι θα τον κλείσουν στη φυλακή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts