Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο; Βγαίνουν «μαχαίρια» ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους με την οργή του Ντάνου να ξεχειλίζει!

Στον απόηχο του χθεσινού επεισοδίου, της guest εμφάνισης του Σάκη Ρουβά αλλά κυρίως της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους θα κυμανθεί και το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor!

Μεγάλος πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τα νεύρα και η ένταση για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές την Τρίτη, όχι απλά δεν έχουν εκτονωθεί αλλά είναι περισσότερα από ποτέ! Κάτι το οποίο δεν έκρυψε ο Ντάνος ούτε κατά την παρουσία του Σάκη Ρουβά στην παραλία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι τόσο εξοργισμένος που σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, για το αν βελτιώθηκαν οι σχέσεις των δύο ομάδων μετά την χθεσινή ένταση των Μαχητών ήταν απόλυτος! Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω τρέιλερ του επεισοδίου:

Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για την δυσκολία που θα έχει το σημερινό παιχνίδι! Σύμφωνα με τα προγνωστικά φαβορί για τη νίκη και για το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Διάσημοι! Προσέξτε, η πληροφορία αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με διαρροές ούτε με σπόιλερ, απλά αναλύοντας τα πλάνα του τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, το αγώνισμα είναι καθαρά δύναμης και αντοχής! Και όπως μας έχει δείξει το παρελθόν αλλά και η εμπειρία μας μέσα από το παιχνίδι, όταν έχουμε παιχνίδι μυικής δύναμης φαβορί είναι συνήθως οι διάσημοι, ωστόσο το παιχνίδι είναι πάντα γεμάτο ανατροπές! Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη-βόμβα: Παίκτρια του Survivor ξεσκεπάζει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου! «Δεν είχε σπάσει την κλείδα, αλλά…»

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »