Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Και μας προϊδεάζει για όσα πρόκειται να συμβούν. Η Ιουλία με το μωρό στην αγκαλιά τρέχει να ξεφύγει. Ο Γιωργίκης δολοφονημένος… από τίνος το χέρι, άραγε; Είναι νεκρός, όμως, πριν πεθάνει έκανε πολλά και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να πληρώσει.

«Το κακό δε θέλει πολύ να γίνει… κι είναι πολλοί που θέλουν το κακό… κι εσύ τέτοιος ήσουν… το ΄θελες και το ΄κανες… χωρίς να λογαριάσεις τι αφήνεις ξοπίσω σου… πόσους πλήγωσες; Άραγε πρόλαβες να δεις το δήμιό σου;».

Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει. Τα ερωτήματα πολλά. «Που είναι το παιδί σου Ιουλία;» Απάντηση καμία. Κι ο θάνατος;

Προξενιό: «Ιουλία πού είναι το παιδί;» – Νέα συνταρακτικά επεισόδια από 14 Μαΐου – Τα πρώτα πλάνα

«Κάποιες φορές το λένε τέλος… κάποιες άλλες λύτρωση. Σκοτάδι μου τελείωσες…»

Από την Τρίτη 14 Μαΐου «Το προξενιό της Ιουλίας» επιστρέφει με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις, με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Η μυθοπλασία στον Alpha συγκλονίζει, συγκινεί, δημιουργεί δυνατά συναισθήματα, γίνεται κομμάτι του εαυτού μας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts