Προξενιό spoiler: Μελέτης Ηλίας – Ευγενία Ξυγκόρου: «Η εξέλιξη που έρχεται δεν περνά καν από το μυαλό μας»

Ο Μελέτης Ηλίας και η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκαν στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» και αποκάλυψαν τα πάντα για τις συνταρακτικές εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας». Μιλώντας για τις δύσκολες σκηνές που έκοψαν την ανάσα στα τελευταία επεισόδια, η Ευγενία θα πει «όταν διαβάσαμε τις σκηνές της κακοποίησης αναρωτιόμασταν πώς θα το γυρίσουμε όλο αυτό. Αλλά έτσι όπως έγινε στο γύρισμα κομμάτι-κομμάτι και το βρίσκαμε, μπορώ να πω ότι πέρασα και πάρα πολύ ωραία. Δεν ήταν τόσο δύσκολες, θέλουν συγκέντρωση και προσοχή».

Ο Μελέτης από την πλευρά του «το κύριο μέλημά μου σε αυτές τις σκηνές, που καλούμαι να κάνω το ρόλο του κακοποιητή, δεν ήταν το αποτέλεσμα. Αυτό είναι συνολική δουλειά και περισσότερο δουλειά του σκηνοθέτη. Το μέλημα του ηθοποιού προς τον συνάδελφο είναι να γίνει με ένα τρόπο ώστε να νιώσει άνετα και ασφαλής απέναντι σε αυτό που έχει να αντιμετωπίσει. Μπορεί να έχεις μια ένταση, αβεβαιότητα, να μην ξέρεις πώς να το κάνεις και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο, δηλαδή ακόμη και να χτυπήσει ο άλλος. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε πολύ τυχεροί γιατί ήταν έτσι στημένο το πράγμα που τις χαρήκαμε αυτές τις σκηνές».

Η Ευγενία μιλώντας για τις πολύωρες δύσκολες σκηνές είπε ότι «ο Μελέτης είναι χαρισματικός άνθρωπος και είναι απίστευτο να δουλεύεις μαζί του, νιώθεις ασφάλεια, τον κοιτάς και ξέρεις ότι όλα είναι καλά. Όταν γύρισα σπίτι ένιωσα ότι ανέβασα πυρετό από την κούραση όχι από τις σκηνές».

Ο Μελέτης αποκάλυψε ότι «η εξέλιξη που θα έρθει θα είναι κάτι που πραγματικά δεν περνά από το μυαλό μας, γιατί προστίθενται κάποιες πληροφορίες που θα δουν το φως». Ο ίδιος πάντως είπε «σαν Μελέτης στην πορεία του ρόλου με όσα έχει κάνει και μια μαχαιριά από τον καθένα να έτρωγε ο Προβιός θα ήμασταν μέσα». Τόνισε ότι «το να βλέπεις έναν άνθρωπο να κακοποιεί τις γυναίκες θα πρέπει να λειτουργήσει στη σημερινή κοινωνία σαν ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι κάτι πολύ σκληρό που γινόταν κατά κόρον τότε και δυστυχώς γίνεται και σε μεμονωμένα περιστατικά σήμερα».

«Έχει αλλάξει η κατάσταση σήμερα γιατί έχουμε άλλη αντίληψη. Αλλά συμβαίνει κι έχω γνωρίσει κόσμο που μου έχει πει “το περνάω όλο αυτό” και έπαθα σοκ. Και αναρωτιέμαι ποια είναι η δουλειά μου σαν ηθοποιός; Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δείξουμε ότι συμβαίνει», λέει η Ευγενία.

Όπως είπαν και οι δύο η διαφορά της σημερινής εποχής είναι ότι τώρα οι γυναίκες μιλάνε και πρέπει να μιλάνε όταν υφίστανται κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Στάσα, είσαι άθλια μάνα!», ουρλιάζουν οι τηλεθεατές για το Προξενιό της Ιουλίας

Τι απαντούν, όμως, στο ερώτημα αν θα βρει η Ιουλία την ευτυχία; «Τα πράγματα είναι σχετικά, με όσα έχει περάσει αυτό το πλάσμα πόσο μπορεί να είναι ευτυχισμένη; Ότι θα πούμε εντάξει καλά είμαστε, θα το πούμε» θα πει η Ευγενία. Με τον Μελέτη να συμπληρώνει «η ηθική δικαίωση για την Ιουλία είναι το οτιδήποτε έξω από αυτό το τοξικό περιβάλλον. Ένας σεναριογράφος δύσκολα θα την άφηνε εκεί μέσα, νομίζω».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »