Προστασία από τον ήλιο με την καινοτόμα ελβετική τεχνολογία της Ultrasun

Η ελβετική εταιρεία Ultrasun μας προσφέρει μοναδικές και επαναστατικές συνθέσεις, ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις, έχοντας εμπειρία 25 ετών στην τεχνογνωσία για την προστασία του δέρματος. Τα αντιηλιακά της Ultrasun για το σώμα και το πρόσωπο προτείνονται από  δερματολόγους, καθώς προστατεύουν από όλο το φάσμα του φωτός-UVA, UVB, Υπέρυθρες Α, Blue Light- και είναι ιδανικά για sports αλλά και για βόλτες στην πόλη.


Με SPF30 και SPF50, με χρώμα ή χωρίς, για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για κάθε μορφής δραστηριότητα, επιλέγουμε για εμάς και τα παιδιά μας το αντιηλιακό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας, ώστε να απολαμβάνουμε όλες τις στιγμές κάτω από τον ήλιο. Με γρήγορη απορρόφηση και μη λιπαρή υφή, τα αντιηλιακά της Ultrasun ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα μας και το προφυλάσσουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Η Ultrasun χρησιμοποιεί καθαρές φόρμουλες με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για την διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος, χωρίς αλουμίνιο, άρωμα και σιλικόνη. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί προστατεύουν το περιβάλλον και την θαλάσσια ζωή και παρέχουν απόλυτη προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες, δημιουργώντας για εμάς ένα υγιές μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts