Προσφορά σε όλες τις γυναίκες ο Οδηγός Αυτοεξέτασης Μαστού

Breast Cancer Awareness Month – είναι μια διεθνής εκστρατεία για την υγεία, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο από μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις του κόσμου, για την ευαισθητοποίηση όλου του πληθυσμού, για την αρωγή της στην έρευνα, για την πληροφόρηση του κόσμου για τον Καρκίνο του Μαστού, αλλά και υποστήριξη σε γυναίκες που έχουν πληγεί από τον καρκίνο του μαστού.

Διάφορες ενέργειες και δράσεις γίνονται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Στα πλαίσια αυτά ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος συμμετέχει με την προσφορά προς όλες τις γυναίκες ενός απλού αλλά πλήρους οδηγού αυτοεξέτασης μαστού, που οι γυναίκες θα βρουν απόλυτα χρήσιμο για το μηνιαίο έλεγχο των μαστών τους, που πρέπει να κάνουν. Ο κ. Χριστόπουλος με ενθουσιασμό αναφέρει: «Πιστεύω ότι ο Οδηγός Αυτοεξέτασης Μαστού, που φτιάξαμε, είναι κατανοητός και χρήσιμος. Έχει οδηγίες βήμα – βήμα, που συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εικόνες. Είναι σε απλή γλώσσα και με συνοδεία επεξηγηματικών εικόνων, όπως είπα, για την καλύτερη και πιο εύκολη κατανόηση της διαδικασίας, παρουσιάζονται τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα για να εξετάσει το στήθος της.».

Το αρχείο είναι σε μορφή pdf. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, να το αποθηκεύσετε ή να το εκτυπώσετε, για να το έχετε όποτε το χρειαστείτε στη διάθεσή σας, δίπλα σας, για να το συμβουλεύεστε.

Ο Οκτώβριος, ως μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, είναι μια ευκαιρία για να επισημανθεί η σπουδαιότητα της πρόληψης σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα για την υγεία και τη ζωή των γυναικών. Η αυτοεξέταση μαστού είναι ένα βασικό όπλο κατά του καρκίνου του μαστού και ο Οδηγός Αυτοεξέτασης Μαστού είναι ο βασικός βοηθός της γυναίκας σε αυτήν την προσπάθεια. Έτσι όπως εμφατικά προτρέπει ο πλαστικός χειρουργός κ. Χριστόπουλος: «Εκτός από να τον χρησιμοποιήσει κάθε γυναίκα, τον Οδηγό Αυτοεξέτασης Μαστού μπορείτε επίσης να το δώσετε ή να το στείλετε ως δώρο σε όποια γυναίκα αγαπάτε: μητέρα, κόρη, φίλη. Ίσως είναι το σημαντικότερο δώρο ζωής που θα έχετε κάνει, χωρίς να το ξέρετε. Και μακάρι ας αποδειχθεί άχρηστο στο πέρας του χρόνου.».

Τον Οδηγό Αυτοεξέτασης Μαστού μπορείτε να βρείτε στο: https://www.αυξητικηστηθουσ.com/images/afksitiki/downloads/Αυτοεξέταση%20Μαστών%20Οδηγίες%20κατά%20στάδια.pdf

Ευχόμαστε να βρείτε εύχρηστο τον Οδηγό Αυτοεξέτασης Μαστού και να μεταδώσετε το μήνυμα ευαισθητοποίησης του Breast Cancer Awareness Month.
Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» κι Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.athanasioschristopoulos.com

Ε-mail: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106985678


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts